• per streek
  • per plaats

Vakantiewoningen Rhenen

Luxe Lodge aan het water

1 tot 6 personen

Deze prachtige, aan het water gelegen, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen (advies 4 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. stapelbed). Soof Heuvelrug is de perfecte locatie om te genieten van een weekendje weg of om een vakantie te beleven met het ultieme comfort van de Eco-Lodge. De Lodge is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een wastafel, 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. De Lodge beschikt over een ruime badkamer met toilet en een los toilet. Het ruime woongedeelte heeft een moderne open keuken met mooi uitzicht naar buiten. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, inductieplaat, afzuigkap in het kookeiland verwerkt met diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een overdekt terras met loungeset en een gazon met picknicktafel. De lodge beschikt over een ruime berging met was- en droogmachine (let op; niet iedere lodge heeft een was-en droogmachine. Dit wordt bij iedere lodge individueel aangegeven).

Soof Heuvelrug is een huisdiervrij park. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de Eco-Lodges.Natuur en omgevingDit Vakantiepark ligt pal tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt het tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden. Loop gerust binnen bij onze receptie voor ideeën. We kennen de omgeving zelf natuurlijk het beste dus geven je graag de échte inside information.
LandNederland
StreekUtrecht
PlaatsRhenen
vanaf € 490,10
Bewaar als favoriet