• per streek
  • per plaats

Reizen Altura

Appartementen Alagoa Azul

Bent u op zoek bent naar een kleinschalig appartementengebouw met een gunstige ligging in Altura? Dan bent u bij Appartementen Alagoa Azul aan het juiste adres. Op ca. 200 meter vindt u het centrum en het mooie, kilometers lange zandstrand, ligt op slechts 300 meter het kleine complex. Bij de appartementen Alagoa Azul vindt u een fijn buitenzwembad met ligbedden en parasols. Tevens kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van gratis huurfietsen. Het prachtige binnenland en de diverse leuke dorpen van de Oost-Algarve zijn binnen handbereik!

De 2-kamer appartementen van Appartementen Alagoa Azul zijn netjes ingericht. Ze beschikken over een woon-/slaapkamer met zit/slaapbank, een kitchenette met 2 kookplaat en magnetron, airconditioning, tv (Nederlandse zender(s) beschikbaar), een aparte slaapkamer, een badkamer met bad/douche en toilet. Ook beschikken alle appartementen over een fijn balkon met zitje, vrijwel allemaal gelegen op het westen. Daarnaast zijn er ook 2-kamerappartementen in de dependance. Deze liggen direct achter het hoofdgebouw. U maakt gebruik van faciliteiten in het hoofdgebouw. De appartementen in de dependance zijn op eenzelfde wijze ingericht. Tevens kunt u ook kiezen voor een verblijf in een 3-kamerappartement.

Al vele jaren zijn de Appartementen Alagoa Azul geliefd onder onze gasten. Wij kunnen u een verblijf dan ook van harte aanbevelen!
LandPortugal
StreekAlgarve
PlaatsAltura
Bewaar als favoriet