Am Waltenberg 57-J

Appartement
Vakantie vieren? In het gerenoveerde vakantiewoning vindt u een grote woonkamer met eethoek, grenzend aan het balkon. Wifi is beschikbaar. Op de grote hoekbank kunnen 2 personen slapen. Er is een extra opklapbed beschikbaar voor 1 persoon. Vanaf het balkon heeft u een heerlijk uitzicht over het zuidelijke Sauerland en geniet u van de zomerzon! Een kleine aparte keuken is volledig uitgerust. De badkamer bestaat uit een douche, wc en wastafel.
Gasten ontvangen een pas waarmee bus en trein het hele jaar gratis te gebruiken is.Van 1 april tot 1 november krijgt u tevens de gratis WinterbergCard Plus. Hiermee profiteert u van vele (gratis) extra's.

Complex
Een klein complex direct gelegen aan het skigebied en aan de start van wandelroutes. Een zwembad is gratis te gebruiken, een sauna tegen betaling. Een gezamenlijke ruimte biedt een tennistafel, een wasmachine (tegen betaling) en droogruimte.

Omgeving
Dichtbij het centrum gelegen en op een paar meter afstand van het skigebied. Tevens een adembenemend uitzicht over het Sauerland.