1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in Nederland

Apartment - Noordweg 56a | Oostkapelle "Comfort 3 Personen"

Maximum aantal van personen: 3

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Grootte: 48 m2

Â

Omschrijving
Op de begane grond vindt u een aantrekkelijke woonkamer met een prachtig uitzicht en een volledig uitgeruste open keuken. De slaapkamer beneden heeft een eenpersoonsbed, een eigen wastafel en een douche. Het toilet is gescheiden in de hal. De slaapkamer op de bovenverdieping heeft twee eenpersoonsbedden, evenals een kleine zithoek. Er is ook een ruime badkamer met een toilet, een zonnedouche, een wastafel en een douche. Alle slaapplaatsen hebben boxspringbedden.

Plaats
De voormalige, authentieke Zeeuwse schuur biedt luxe appartementen. Er zijn appartementen voor vier personen en een rolstoelvriendelijk appartement voor zes personen. In elk appartement kan een kinderbedje worden geplaatst. Er is ook een bijgebouw met een aparte ruimte met een wasmachine en een droger. De Grote Geere heeft een gemeenschappelijk speelveld en een eigen parkeerterrein. Verder heeft elk appartement een eigen ingang en een terras. Er is ook een centrale, multifunctionele gemeenschappelijke ruimte die kan worden gebruikt om elkaar te ontmoeten, games te spelen, vergaderingen te houden of feesten. Honden zijn toegestaan na controle bij onze receptie!

nabijgelegen
Oostkapelle is een van de grotere dorpen in de gemeente Veere en is vernoemd naar een kapel die hier op een bepaald moment zou hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: Manteling (740 hectare), een brede strook land met duinen en bos en het Oranjezon-duingebied (400 hectare). Er zijn ook enkele landgoederen en het imposante kasteel van Westhove. De voormalige oranjerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt op slechts 750 meter van het strand en heeft een aangelegde tuin van 2,5 hectare. Er is ook een museumcafé en een museumwinkel.
Oostkapelle is een ideaal kustplaatsje voor families. Schone stranden, speeltoestellen en handige strandvloeren over de gehele breedte. De redders zijn aanwezig van mei tot september, opererend vanaf hun eerstehulppost. Je maag wordt ook verzorgd door een bakker / tearoom, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.
LandNederland
PlaatsOostkapelle
Bewaar als favoriet