Goldhoorn Gardens

De Goldhoorn Gardens gelegen op een unieke locatie in de Noordoostpolder. Met de Goldhoorn Gardens is het mogelijk te proeven van het authentieke landelijke landleven. Liefhebbers van tuinieren kunnen hun hart ophalen in de sfeervolle tuin, die is ontworpen door Elly Kloosterboer. Goldhoorn Gardens is een ware lust voor het oog van de liefhebbers van het Engelse landleven.

Goldhoorn Gardens biedt een verrassende Engelse tuin van maar liefst 4000 vierkante meter. De tuin wordt gekenmerkt met golvende lijnen en idyllische plekjes. De tuin is bijzonder door de afgestemde kleurencombinaties en variatie in bloem- en bladvormen. De harmonie die de tuin uitademt creëert een ware rust tijdens de tuinwandeling. De Beuken Berceau geeft doorkijkjes naar het omliggende verstrekkende landschap van Flevoland. In het voorjaar bloeien er overal vele soorten bloembollen.

Een stukje landleven te koop
Het Engelse landleven wordt naast de bijzondere tuin geproefd in de nabij gelegen winkel. De sfeervolle producten voor tuin en huis staan mooi opgesteld. Bijvoorbeeld zijn er in de winkel John Bardale laarzen, hoogwaardige kwaliteit waxjassen en coats en sfeervolle woonaccessoires voor huis en tuin. Bij Goldhoorn Gardens wordt een stukje landleven in de Noordoostpolder getoond.

‘De sfeer op het hele terrein is warm en knus. Goldhoorn Gardens is extra bijzonder omdat het op locatie is gelegen dat niet direct wordt geassocieerd met het authentieke Engelse landleven. Goldhoorn Gardens maakt het de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van de nieuwste stukjes van Nederland, de Noordoostpolder.

Bekijk website

Adres

Goldhoorn Gardens
Klutenweg 13
8314PB Bant


Telefoon:
0527-261525