Agriturismo Flora

Agriturismo Flora is een prachtige plek in het noordoosten van Toscane om van uw welverdiende rust te genieten! Bovendien zal het prachtige panoramische zwembad u heerlijke uurtjes in de Italiaanse zon bezorgen. Welkom in Italië!

Ligging

De vakantiewoningen van Agriturismo Flora zijn gelegen in het bosrijke heuvellandschap van de Casentino Vallei. Dit is de meest frisse en groene omgeving van Toscane waar u heerlijk kunt genieten van de natuur.

Voorzieningen

Jong of oud, met of zonder kinderen, het hele gezin zal heerlijk genieten van een vakantie in Agriturismo Flora. De belangrijkste voorzieningen zijn:
· Prachtig gemeenschappelijk zwembad
· Gemeenschappelijke tuin met barbecue
· Kinderspeeltuin

Uw verblijf

De vakantiewoningen van Agriturismo Flora zijn comfortabel en met veel zorg ingericht. De tuin met bloemen en een adembenemend uitzicht geven u het echte vakantiegevoel.

Omgeving

U bevindt zich bij Agriturismo Flora echt middenin een bosrijke omgeving. Zo kunt u in het Nationale park van de Casentino heerlijk wandelen. Maar natuurlijk mag een bezoek aan de prachtige cultuursteden in Toscane niet ontbreken tijdens uw vakantie; neem eens een kijkje in de gezellige straatjes van Arezzo of bewonder de vele culturele hoogtepunten van Florence!

Boek uw vakantie in de bosrijke heuvels van Toscane bij Vacanceselect!

Prachtige natuur, een heerlijk zwembad en een adembenemend uitzicht, hier gaat u puur genieten!