• per streek
  • per plaats

Bungalowparken Nederland

EuroParcs IJsselmeer

Op de Duinresorts worden luxe en comfort gecombineerd met een topservice. De vakantiewoningen op EuroParcs IJsselmeer zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Uiteraard hebben gasten voor hun vakantiewoning de keuze uit verschillende niveaus aan comfort en luxe. Een moderne badkamer, heerlijke bedden en een stijlvol en compleet ingerichte woonkamer en keuken maken het verblijf zeer aangenaam. In enkele woningen zijn huisdieren ook van harte welkom. Tevens kunnen gasten parkeren bij hun vakantiehuis en beschikt deze over een tuin met gemeubileerd terras én een aanlegsteiger om te vissen of een bootje aan te meren. Heerlijk genieten van een vakantie aan het water!,De Restyled bungalow met infrarood sauna heeft een oppervlakte van ±100m² en is voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en bijkeuken.
De bijkeuken is in deze bungalow omgetoverd tot een ruimte voorzien van infraroodsauna, waar u helemaal tot rust kunt komen.

De woonruimte is voorzien van een moderne open keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, Combi-magnetron, wijnkoelkast en inductie kookplaat.
Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, ligbad, dubbele wastafel en een massage-ligstoel. Alle bedden zijn boxspringbedden.
Er is een 17 inch laptopkluis aanwezig.

Er is een ruime tuin- en watergerichte woonkamer met televisie en openslaande tuindeuren naar het terras. De ruime tuin is voorzien van een 6-persoons tuinset , 2 ligstoelen, een kinder tuinset + glijbaan en heeft een hek aan de waterzijde.
De bungalow heeft een eigen aanlegsteiger.
U heeft een eigen parkeerplaats op het perceel. Airconditioning op aanvraag (tegen betaling).

Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan.,De Comfort Plus bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m². Deze zijn later gebouwd dan het type Comfort.
Het interieur, de keuken en badkamer zijn moderner dan het type Comfort. De meeste bungalows zijn voorzien van een plavuizen vloer op de begane grond.

De moderne keuken is uitgerust met een koel-vriescombinatie, een combi-magnetron of oven en een vaatwasser. Er is een gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker aanwezig.

De badkamer is voorzien van ruime wastafel, inloopdouche en bad. Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger.

In het type Comfort Plus zijn er ook 2 bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond, nummers 155 en 156. Er is dan geen inpandige berging aanwezig.

Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde en sommige ook aan de zij-of voorzijde.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.,De Restyled bungalows hebben een oppervlakte van ±100m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging*.
Ook zijn er bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond; nummers 113, 115 en 132. Hierbij vervalt de inpandige berging.

De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker.
Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en sommige met een ligbad. Alle bedden zijn boxspringbedden.

Er is een ruime tuin- en watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde en sommige ook aan de zij-of voorzijde.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag,,Deze 6-persoons watervilla's type MiVa zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. De keuken is aangepast, evenals de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Zo zijn o.a. de doorgangen zijn breder gemaakt, waardoor dit woningtype geschikt is voor mindervaliden.

Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Sommige woningen beschikken over een sunshower. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een wasmachine.

De MIVA woning is aangepast met extra hulpmiddelen, zoals steunen in het toilet en douche, maar ook een douchestoel in voorzieningen op de begane grond. In de slaapkamer is er een hoog-laag bed aanwezig. De keuken is aangepast zodat ook met een rolstoel hier optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Dit woningtype is geschikt voor 8 personen en extra luxe uitgevoerd. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water en is voorzien van jacuzzi en Kamado BBQ. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde én vierde slaapkamer, evenals een tweede en derde badkamer en tweede separaat toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien op airco, welke tegen bij betaling te gebruiken. Tevens is er op de verdieping een sauna. Eén van de douches is uitgerust met een Sunshower. Tevens is er een inpandige berging aanwezig voor bijvoorbeeld bagage of fietsen. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,De comfort bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m². Ze zijn voorzien van een entree met een trap naar de eerste verdieping, een gastentoilet en aparte berging*.
*Ook is er een bungalow zonder berging, deze heeft een extra slaap- en badkamer op de begane grond; nr 112.

De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, kookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker.
Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers voorzien van 6 comfortabele 1-persoonsbedden. Daarnaast vindt u hier ook de badkamer met douche en toilet en sommige met ligbad.
Er is een ruime tuin- en watergerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde en sommige ook aan de zij-of voorzijde.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.,De standaard bungalows hebben een oppervlakte van ±96 m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.

De open keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers met elk 2 aparte bedden en een badkamer met douche, toilet en sommigen met bad.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rookvrij.,De Sauna bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m² en zijn eveneens voorzien van alle gemakken van de 'comfort plus bungalows' maar zijn daarnaast uitgebreid met een sauna. Ook hebben al onze Sauna bungalows een slaap- en badkamer op de begane grond. Hierbij vervalt de inpandige berging. De luxe keuken heeft een koel-vriescombinatie, een combimagnetron of oven en een vaatwasser. Daarnaast zijn er een gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker aanwezig.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche en wastafel met spiegel. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van ruime wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet.

Alle bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.



,Gerenoveerde en geheel gerestylde bungalows! Deze luxe bungalows hebben een oppervlakte van ±100m² en zijn voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras.De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron of oven, gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker.

Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en sommigen met een ligbad. Alle bedden zijn boxspringbedden. Ook zijn er bungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond in het type Restyled 6 (6-persoons); Nummers 113, 114, 115 en 132.Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water, en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde.

Alle bungalows hebben een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde en sommige ook aan de zij-of voorzijde.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.,De standaard sauna bungalow heeft een oppervlakte van ±96 m² en is voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en aparte berging voorzien van wasmachine en droger. Er is een ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, vaatwasser, koffiezetter (filter) en waterkoker. Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers met elk 2 aparte bedden en een badkamer met douche, toilet, bad én een sauna.De zonnige tuin is aan het water gelegen en heeft eigen aanlegsteiger.
Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Rook- en huisdiervrij.,Dit woningtype is geschikt voor 6 personen. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een sauna. Eén van de douches is uitgerust met een Sunshower. Tevens is er op de verdieping een inpandige berging. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Dit woningtype is geschikt voor 6 personen. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een inpandige berging. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Deze 6-persoons watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. De keuken is aangepast, evenals de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De doorgangen zijn breder gemaakt, waardoor dit woningtype geschikt is voor mindervaliden. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een inpandige berging. De MIVA woning is aangepast met extra hulpmiddelen, zoals steunen in het toilet en in de douche op de begane grond. In de slaapkamer is er een hooglaag bed aanwezig. De keuken is aangepast zodat ook met een rolstoel hier optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Dit Wellness type is voorzien van een extra luxe pakket (sauna, sunshower, jacuzzi en Kamado BBQ). De sauna en de sunshower bevinden zich op de bovenverdieping. De jacuzzi en de Kamado BBQ bevinden zich buiten in de tuin direct aan het water gelegen.Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Dit woningtype is geschikt voor 6 personen en extra luxe uitgevoerd. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water en is voorzien van jacuzzi en Kamado barbecue. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de eerste verdieping een sauna. Eén van de douches is uitgerust met een Sunshower. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Dit woningtype is geschikt voor 8 personen. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede, derde én vierde slaapkamer, evenals een tweede en derde badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er een inpandige berging aanwezig voor bijvoorbeeld bagage of fietsen.Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Dit woningtype is geschikt voor 6 personen en extra luxe uitgevoerd. De watervilla's zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De ruime tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water en is voorzien van jacuzzi en buitenkeuken voorzien van Kamado BBQ.Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een separaat toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een extra inloopkast. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.,Deze Restyled vakantiewoning heeft een oppervlakte van ±100m² en is voorzien van een entree met een trap naar boven, een gastentoilet en bijkeuken.
In de zonnige en aan het watergelegen tuin kunt u ontspannen in de jacuzzi of heerlijk opwarmen in de sauna, welke in de tuin gelegen is. Hier komt u helemaal tot rust tijdens uw verblijf.

De woonruimte is voorzien van een moderne open keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en gaskookplaat.
Op de bovenverdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en ligbad. Alle bedden zijn boxspringbedden.

Er is een ruime tuin- en watergerichte woonkamer met televisie en openslaande tuindeuren naar het terras. De ruime tuin is voorzien van een 6-persoons tuinset. De bungalow heeft een eigen aanlegsteiger.
U heeft een eigen parkeerplaats op het perceel.

Huisdieren zijn toegestaan in deze bungalow. Roken is niet toegestaan. ,De Restyled Deluxe vakantiewoningen hebben een oppervlakte van maar liefst ±110 m². Deze ruime, aan het watergelegen vakantiewoningen bieden plaats aan totaal 6 personen. Vakantiewoning voorzien van alle gemakken!
Koken voor 6-personen is geen probleem in deze volledig uitgeruste en moderne keuken, voorzien van een oven, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, Nespresso en een koel-vries combinatie.
De woonkamer is helemaal van deze tijd ingericht. Een ruime eettafel met 6 stoelen, een gezellige zithoek met hoekbank, fauteuils en flatscreen tv.
Via de openslaande terrasdeuren komt u in de aan het watergelegen tuin voorzien van een comfortabele ligstoelen met parasol, niet te vergeten uw eigen aanlegsteiger.

De bovenetages zijn voorzien van 3 slaapkamers, elk met 2 één-persoons boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een toilet, ruime wastafel, inloopdouche en bad. Koffers en tassen bergt u gemakkelijk op in de opbergkast!Extra informatie: Deze woningen hebben een inpandige berging op de begane vloer, waar eventueel een aantal fietsen gestald zouden kunnen worden. Bij alle vakantiewoningen is er parkeerruimte voor handen. Interieur kan verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.,Geheel vernieuwd in 2022

Deze Restyled Deluxe Kindervriendelijke vakantiewoning heeft een oppervlakte van maar liefst ±110 m². Deze ruime, aan het water gelegen vakantiewoning biedt plaats aan 5 personen. Vakantiewoning voorzien van alle gemakken!
Koken voor 5-personen is geen probleem in deze volledig uitgeruste en moderne keuken, voorzien van een oven, 4-pits inductie kookplaat, Nespresso, vaatwasser en een koel-vries combinatie. De woonkamer is helemaal van deze tijd ingericht en voorzien van divers speelgerei voor kleine kinderen.
Een ruime eettafel met 6 stoelen, een gezellige zithoek met hoekbank, fauteuils en flatscreen tv. Ook beschikt deze kindervriendelijke woning over een kinderstoel. Via de openslaande terrasdeuren komt u in de aan het watergelegen tuin met kindvriendelijke omheining voorzien van buitenspeelgoed voor kleine kinderen, een comfortabele tuinset met parasol, niet te vergeten een eigen aanlegsteiger.

De bovenetages zijn voorzien van 3 slaapkamer, waarvan twee met 2 één-persoons boxspringbedden, en een speciale kinderkamer met een één-persoonsbed en een babybedje. De badkamer is voorzien van een toilet, ruime wastafel, inloopdouche en bad. Koffers en tassen bergt u gemakkelijk op in de opbergkast!Extra informatie: deze woningen hebben een inpandige berging op de begane vloer, waar eventueel een aantal fietsen gestald zouden kunnen worden. Bij alle vakantiewoningen is er parkeerruimte voor handen. Interieur kan verschillen.

Roken in de bungalows is niet toegestaan. Huisdieren zijn op aanvraag.
LandNederland
StreekNoord-Holland
PlaatsMedemblik
Bewaar als favoriet