Bungalowparken in Friesland

Beach Resort Makkum


Makkum
Vakantiepark Beach Resort Makkum is een uniek bungalowpark en villapark aan het IJsselmeer in Friesland. Met comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water en/of aan het strand.

Boomhiemke


Hollum
Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Het is hier heerlijk rustig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Buitenplaats De Hildenberg


Appelscha
Buitenplaats De Hildenberg is een plek vol rust en ruimte. Uw ruime villa ligt vlak naast één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. De kinderen vermaken zich ook in de prachtige natuur.

Camping Groepsaccommodatie Sotterum


Cornwerd
Camping Sotterum is een kleine camping, uniek gelegen aan het IJsselmeer in Friesland tussen Makkum en de Afsluitdijk. U kunt heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie. Voor kinderen is deze camping ideaal, er zijn o.a.; skelters.

Iselmar


Lemmer
Bungalowpark Iselmar is een klein vakantiepark gelegen op een van de mooiste locaties van Friesland. Direct aan het IJsselmeer, nabij de Friese meren en op korte afstand van de Gaasterlandse bossen. Het is op loopafstand van het mooie dorp Lemmer.

Landal Ameland State


Nes (Ameland)
Bos, duinen, strand en kwelders, dat is de natuur van Ameland. Te midden van dit natuurschoon ligt Landal Ameland State, een complex van 85 riante appartementen. Op 1,5 km afstand vindt u het historische ansichtkaartendorpje Nes.

Landal Esonstad


Anjum
Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit meer dan 200 rookvrije woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen.

Landal Résidence Terschelling


Midsland
Op Landal Résidence Terschelling heeft u de luxe van alles onder één dak en toch de vrijheid van een vakantiehuis. De 54 luxe appartementen van dit park liggen vlakbij het levendige dorpje Midsland.

Landal Schuttersbos


Midsland
Tijdens de bootreis snuift u het eilandgevoel al op! De karakteristieke Brandaris verwelkomt u al van verre. Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos.

Landal Vitamaris


Schiermonnikoog (dorp)
Waddeneiland Schiermonnikoog is in z’n geheel een Nationaal Park. Overal waar u kijkt, prijkt de natuur. U verblijft op Landal Vitamaris, een appartementen-complex met 62 comfortabele en moderne appartementen.

Landal Waterpark Sneekermeer


Terherne (Terhorne)
Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig park dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie.

Landal Waterpark Terherne


Terherne (Terhorne)
Een pareltje in het hart van de Friese meren; dat is Landal Waterpark Terherne. Met een aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep bij uw royale woning vaart u met alle gemak zó de prachtige Terhernster Poelen op.

Landal West Terschelling


West-Terschelling
In de luwte van het bos bij het gezellige dorp West-Terschelling, ligt het nieuwe park Landal West Terschelling. In het voorjaar van 2013 opende het park zijn deuren.

Molecaten Park ’t Hout


Bakkeveen
Op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen; Molecaten Park ’t Hout. Op onze camping kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven.

Recreatiepark Bloemketerp


Franeker
Vanwege de centrale ligging is Vakantiepark Bloemketerp uitermate geschikt om Friesland te ontdekken. Met 24 vakantiewoningen vanaf 2 tot max. 10 personen en 100 kampeerplaatsen zijn wij het grootste vakantiepark van Noordwest Friesland.

Recreatiepark Tusken de Marren


Akkrum
Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. In het hartje van Friesland aan de Meinesleat ligt Recreatiepark Tusken de Marren. De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en het riviertje de Boarn.

Vakantiehuisjes Waddenrust


Schiermonnikoog (dorp)
De familie Soepboer beschikt over een aantal mooie vakantiehuisjes verspreid over het eiland Schiermonnikoog.

Vakantiepark It Wiid


Eernewoude (Earnewald)
Camping It Wiid in Friesland biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Ons terrein is 28 hectare groot en ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier kamperen met uw eigen tent, caravan of camper kamperen.

Waterpark Oan ‘e Poel


Terherne (Terhorne)
Friesland en water hóren bij elkaar. Als bezoeker van het gloednieuwe Waterpark Oan’e Poel zult u ervaren hoe bijzonder dat is. Uw woning met eigen aanlegplaats ligt aan de oever van de Terhernster Poelen aan de rand van het knusse dorpje Terherne.

Waterpark Zwartkruis


Noordbergum
In het prachtige waterrijke gebied direct aan het Bergumermeer bevindt zich Waterpark Zwartkruis. Niet alleen voor watersporters heeft dit gebied veel te bieden. De vele kleine, rustige wegen en onverharde paden door het schitterende landschap.

Waterrecreatie Syperda


Gaastmeer
Vrijstaande vakantiewoningen aan het water in Friesland kunt u huren bij Waterrecreatie Syperda. Deze 8-persoons vakantiewoningen bevinden zich op een rustig en kleinschalig vakantiepark in Gaastmeer. Daarnaast verhuren wij ook 4- en 6-persoons