Bungalowparken in Zuid Limburg

Boerderijvakantie Sint Gillishoff


Bocholtz
De vakantieappartementen zijn gesitueerd in een monumentale hoeve. Karakteristiek en sfeervol ingericht. De boerderij dateert uit de 13de eeuw en heeft een markante vierkante binnenplaats: de Hoff. Bij de restauratie bleven authentieke elementen

Landgoed Brunssheim


Brunssum
Landgoed Brunssheim, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE!

Bungalowpark Remar V.O.F.


Geulle
Rust, de geluiden van de natuur, ruimte om u heen, eenvoudige, sfeervolle en knusse huisjes, een veilige speelplek voor uw kinderen en échte gastvrijheid. Wij ontvangen u graag als onze persoonlijke gasten in ons kleinschalig bungalowpark

Bungalowpark Euverem


Gulpen
Net even buiten Gulpen in het Zuid Limburgse Heuvellandschap tussen Maastricht en Aken vindt u Bungalowpark Euverem. Het park is omgeven door veel natuurschoon, heuvels, dalen, bossen en vele bronnen en beekjes.

Bungalowpark Landsrade


Gulpen
In het uiterste zuiden van Zuid-Limburg, waar het land glooit rond lieflijke dorpjes, ligt Bungalowpark Landsrade. Midden in de pracht van het Limburgse heuvelland: een prima uitgangspunt voor een bijzondere vakantie!

Domein Hellebeuk


Klimmen
Landelijk, ingesloten door natuurschoon, rust en vrijheid, ligt het kleinschalige Domein Hellebeuk als een frisse parel in het hart van Zuid-Limburg. De mooi ingerichte bungalows gelegen op de zonnige zuidhelling bieden in eigen stijl

Geulhof Mechelen vof


Mechelen
Welkom aan de rand van het lieflijke vakwerkdorp Mechelen, aan de oevers van de bergrivier De Geul en het bronbeekje de Landeus. Een hof waar velen verpozen, tot rust komen en genieten van alles wat het Vijf Sterren Land Geul & Gulp te bieden heeft.

Landal Hoog Vaals


Vaals
Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime bungalows van Landal Hoog Vaals. Met een golfbaan, Beauty Center en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit bungalowpark.

Landal Kasteeldomein de Cauberg


Valkenburg
U vindt Landal Kasteeldomein De Cauberg helemaal op de top van de Cauberg. Een vorstelijke plek in Zuid-Limburg met sfeervolle villa’s en appartementen. Vanaf het park loopt u in 5 minuten naar het centrum van Valkenburg.

Landal Reevallis


Vijlen
Het heuvelachtige zuiden van Limburg voelt bijna niet meer als Nederland. Op bungalowpark Landal Reevallis is dit gevoel nog sterker. Vijlen ligt zo dicht bij het drielandenpunt, dat u België en Duitsland al proeft.

Bungalowpark Schin op Geul


Walem
Wilt u het ultieme vakantiegevoel beleven in het unieke Zuid-Limburgse landschap? Dan is Bungalowpark Schin op Geul zeker iets voor u! Het prachtig, ruim opgezette park is tegen de zuidzijde van een helling gelegen en biedt schitterende uitzichten.