u zoekt in

Gevonden in de Gooi- en Vechtstreek

Provincies

Eilanden

Streken

Kuststreken

Vakantiewoningen in de Gooi- en Vechtstreek

Au Soleil


Hilversum
Vakantiehuis Au Soleil ligt op loopafstand van de bossen en het centrum van het Gooise Hilversum. De villa is geschikt voor 11 personen en beschikt over een heerlijk zwembad in de zonnige achtertuin.

B&B Starlight


Hilversum
Dit betreft een B&B. B&B Starlight is een sfeervolle Bed & Breakfast voor 2 tot 4 personen in een monumentaal pand aan de zuidelijke kant van Hilversum. Op loopafstand vindt u bossen, heidevelden, en water- en natuurgebieden. Voor wandelaars,

Groepsaccommodatie Boerderij Hazenveld


Kockengen
Centraal in Nederland (tussen Utrecht en Amsterdam), eenvoudig te bereiken vanaf de A12 en de A2. Vlakbij kasteel de Haar in het pittoreske Haarzuilens.

Home Sweet Home


Muiderberg
In Home Sweet Home voelt u zich meteen thuis! De eigenaresse heeft een grote passie voor inrichten/decoratie en dat zie je terug! Het huis bevindt zich in een rustige straat, op 10 minuten lopen van het strandje aan het IJmeer.

Huisje op de Hei


Huizen
Huizen ligt 30 km. ten noorden van Utrecht. Dit unieke, compacte, vrijstaande huis is gelegen in de tuin van de eigenaren, aan de rand van de Nieuw Bussumer heide tussen Naarden en Huizen, midden in het Gooi. Het interieur is eenvoudig,

UT001-Nederhorst-den-Berg 4 persoons boerderij met gratis internet


Nederhorst den Berg
Als u de sfeer op een boerderij in het echt wilt beleven, dan bent u bij ons op het juiste adres!&nbsp Ons zeer comfortabele vakantiewoning staat achter op het erf van onze boerderij, heerlijk vrij met een omheinde tuin grenzend aan het weiland.

UT002-Vinkeveen 4 persoons luxe appartementen met gratis internet voor watersportliefhebbers


Vinkeveen
Vinkeveen is de ideale locatie voor watersportliefhebbers. De nabijgelegen Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen zijn prachtige watergebieden om eens rustig met de boot te verkennen.

Woonboot Bienvenue


Nieuwersluis
Wilt u het ultieme gevoel van vrijheid beleven? Woonboot Bienvenue biedt u de mogelijkheid. Met een vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde,