Marie+Pavla

Dit gezellig en heel compleet ingerichte vakantiehuis is uitermate geschikt voor maximaal 16 personen, bestaat uit twee zelfstandige appartementen en beslaat twee verdiepingen. Zo kunt u gezellig met u familie of vrienden vakantie vieren en toch van een eigen privacy genieten.

De indeling van het appartement 1 is als volgt.
Op de begane grond bevindt zich een halletje met een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een wastafel en een douchehoek. In de korte poot van de L-vormige woonkamer is het keukentje met een aanrecht met twee elektrische kookplaten, een koelkast met apart vriesvak, en een magnetron. In de woonkamer staan een tafel met stoelen en een bank langs de wand. Voor wie lekker wil luieren, staat er een bankstel en een rustbank, die niet meetellen als slaapplaats. Er is satelliet-TV en er zijn kastjes. De slaapkamer op de begane grond heeft een 2-persoonsbed. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden. Op de verdieping is ook nog een extra badkamer met toilet en wastafel.
De indeling van het appartement 2 is als volgt.
Op de begane grond bevindt zich een hal met een apart toilet en de trap naar de bovenverdieping. Er is een modern ingerichte eetkeuken met een eethoek en een hoekbank, een keukenblok met een elektrisch fornuis met 4 kookplaten en oven. Er staat een koelkast met magnetron. Lekker luieren staat voorop in de woonkamer: er is een bankstel en een rustbed, die niet meetelt als slaapplaats, en een satelliet-TV. Op de begane grond zijn verder nog de badkamer met ligbad, toilet en wastafel en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan een met een 2-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden.

Kortom een fijne accommodatie voor gezinnen met kinderen of groepen van vrienden.