Ruiterhuis 12p

Deze vrijstaande villa is geschikt voor maximaal 12 personen. Het totale (woon) oppervlak bedraagt circa 180 m2. De villa is verzorgd, comfortabel en gezellig ingericht met diverse faciliteiten en voorzieningen van goed kwaliteit.
Er zijn zes slaapkamers, een ruime woonkamer en t.v. hoek met breedbeeld tv en een radio/CD speler.
Drie slaapkamers bevinden zich op de begane grond en 3 slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan twee ruime ouderslaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over twee eenpersoons boxspring bedden. De grote keuken is zeer compleet ingericht: koelkast met vriezer, combi oven/magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en de volledige inrichting voor 12+ personen. In de woonkamer staan twee 6-persoons eettafels.
Er zijn twee aparte badkamers. De ruime badkamer op de begane grond beschikt over een wastafel, een douche en een ligbad. Boven is een badkamer met wastafel en een douche. De villa heeft verder twee aparte toiletten. In de ruime berging bij de keuken staat een wasmachine.
Er zijn standaard 1 babycampingbedje incl. bedlinnen (tot 3 jaar) aanwezig evenals 1 kinderstoel en een babybadje met standaard. Gelieve aan te geven bij uw boeking indien u hier gebruik van wenst te maken, zodat de verhuurder hier rekening mee kan houden. Extra kinderbedjes en kinderstoelen zijn vooraf op aanvraag verkrijgbaar, op basis van beschikbaarheid .
In de tuin staat een blokhut voor (eventuele) fietsen. Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair tot uw beschikking evenals een parasol. Er mag maximaal 1 personenauto op het eigen parkeerterrein geparkeerd worden. Overige auto's dienen op de centrale parkeerplaats te worden geparkeerd. Het is verboden om de auto's in de voortuin te parkeren.
In dit huis mag er niet gerookt worden.