Natuurhuisje in Eefde

De voormalige †œdoorrijschuur† van het buitenverblijf is onderdeel van boerderijcomplex de Wijte en is omgebouwd tot een zeer ruimtelijke en sfeervolle locatie met veel authentieke details. De ruimte beneden is royaal (100m2). Er staan grote eiken tafels waaraan uitgebreid getafeld of gespeeld kan worden. Er zijn verschillende zithoekjes gecreëerd. Banken met uitkijk op het terras, fauteuils bij een houtkachel en een loungehoek. De keuken is modern, ruim en uitgerust met onder andere vaatwasser, combi-oven, koelkast, grote vriezer en alle keukeninventaris die je nodig hebt. Er is vloerverwarming. Boven zijn twee grote smaakvol ingerichte slaapkamers, ieder met twee eenpersoonsbedden. De locatie, de Bijschuur genaamd, heeft beschikking over drie toiletten en een douche. In de zomer kunt u met de grote openslaande deuren het buiten naar binnen halen en lekker op het terras zitten. Tijdens donkere dagen kan de houtkachel gestookt worden.