Sapinière Type F16

Deze in 2009 nieuw opgeleverde luxe bungalow is geschikt voor maximaal zestien personen en heeft een totaal (woon) oppervlak van 200 m².

Op de begane grond van de twee woningen zijn 2x vier slaapkamers welke zijn ingericht met 1p. boxspringbedden met dekbedden/kussens. Tevens is de (ouder)slaapkamer voorzien van een wekkerradio.

De twee ruime hoekkeukens op de bovenverdieping zijn beide ingericht met allemaal inbouwapparatuur (koelkast met vriesvak, combi magnetron/oven, geïntegreerde vaatwasser, ceramische kookplaat en afzuigkap). Het werkblad is uitgevoerd in mooi zwart composiet. In het keukengedeelte van beide woningen staat ook een luxe tafel met inox onderstel en een tafelblad van hetzelfde materiaal als het werkblad van de keuken en 8 leren keukenstoelen.

Twee woonkamers met twee 2,5 zits leren bankstellen alsook 2 leren fauteuils, hoektafeltje, LCD-televisie (o.a. RTL4, SBS6, JETIX, VTM, 2BE....) voorzien van Home Cinema Set en een mooie moderne open haard. Via de woonkamer is het mogelijk om naar de andere woning te gaan.

Elke woning heeft een badkamer die uitgevoerd is met een ligbad (180x80), badkamermeubel met dubbele wastafel en 4 lades/spiegel/planchet, inbouwtoilet. U heeft bovendien nog een aparte ruimte met inloopdouche alsook een extra toilet. Vanaf het dakterras/balkon heeft u ruim uitzicht en staat een tafel met 8 tuinstoelen.

Het is alleen niet mogelijk om via het ene terras naar het andere terras te gaan, deze zijn dus wel gescheiden. Deze woningen zijn in juni 2009 opgeleverd. Het betreft hier dus twee woningen van het type F8+, die door middel van een opening in de muur op de etage met elkaar verbonden zijn. Dus ideaal voor een grotere groep (max. 16p), die toch zijn eigen privacy wenst te behouden. Alle ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer.

Één huisdier is toegestaan. Het 2e huisdier is uitsluitend op aanvraag.