Apartment(s) - Comfort (8 Personen) [2 Apartments: 2 x 4-Pers.]

Max. aantal personen : 8
Aantal slaapkamers : 2
Aantal badkamers : 2
Oppervlakte : 82 m2
Balkon / Terras : 2 x 6 m2

Let op!
- bovenstaande gegevens betreft het totaal over onderstaande 2 appartementen
- uiteraard plaatsen wij voor u beide appartementen, indien mogelijk, naast elkaar

2 x 2-kamer Comfort Appartement
Sfeervolle en moderne gemeubileerde appartementen beschikken over een woon/slaap gedeelte en een gezellige eethoek. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien.
De woon/slaapkamer is vriendelijk en modern ingericht met o.a. een comfortabele 2 persoons slaapbank. Daarnaast is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (2x boxspring). De kwaliteit van de slaapbank staat garant voor een heerlijke nachtrust. De gebruiksvriendelijkheid zorgt er voor dat met slechts een handbeweging uw bed slaapklaar is! Overdag geeft deze omgetoverde bank u het comfort van uw bank thuis.
Het balkon of terras biedt genoeg ruimte om te genieten van het uitzicht en gezonde frisse lucht.

Algemeen
In ieder appartement is een nieuwe keuken gerealiseerd, voorzien van moderne apparatuur. De woonkamer is gezellig ingericht met moderne meubelen, een flat screen TV, infraroodverwarming en een USB wandcontactdoos t.b.v. mobiele apparatuur. De luxe, ruime badkamers zijn comfortabel en ingericht met hoogwaardige materialen.
De aanwezigheid van balkon/terras met tuinmeubilair, maken het mogelijk buiten te zitten en zo van de prachtige natuur van Hochsauerland te genieten. Voor groepen is er de mogelijkheid meerdere appartementen tegelijk te huren.