Apartment - Comfort 5 Persons

Deze prachtig ingerichte familieappartementen beschikken over een woon-/slaapkamer en een gezellige eethoek. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien.
De woon/slaapkamer is vriendelijk en modern ingericht met o.a. een comfortabele 2 persoons slaapbank. Daarnaast is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (2x boxspring). Deze slaapkamer is een mooie kamer met veel ramen en licht. Op deze kamer staat een extra bed.
De kwaliteit van de slaapbank staat garant voor een heerlijke nachtrust. De gebruiksvriendelijkheid zorgt er voor dat u er niet tegen op ziet 's avonds uw bed slaap-klaar te maken! Overdag geeft deze omgetoverde bank u het comfort van uw bank thuis. Het balkon of terras biedt genoeg ruimte om te genieten van het uitzicht en gezonde frisse lucht.

Sfeervolle en moderne gemeubileerde appartementen beschikken over een woon/slaap gedeelte en een gezellige eethoek. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien. De woon/slaapkamer is vriendelijk en modern ingericht met o.a. een comfortabele 2 persoonsslaapbank. Daarnaast is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (2x boxspring). De kwaliteit van de slaapbank staat garant voor een heerlijke nachtrust. De gebruiksvriendelijkheid zorgt er voor dat met slechts een handbeweging uw bed slaapklaar is! Overdag geeft deze omgetoverde bank u het comfort van uw bank thuis.
Het balkon of terras biedt genoeg ruimte om te genieten van het uitzicht en gezonde frisse lucht.