Am Kleehagen 5-F

Appartement
Wij bieden onze vakantiewoning in Niedersfeld aan, een buurtdorp van Winterberg. De woning heeft een woon-eetkamer met open keuken. In beide slaapkamers staat een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron en koffiemachine.

Complex
De verzorgde accommodatie is rustig gelegen met uitzicht in de richting van Hillebachsee. Dit ligt op 4 minuten afstand. Geniet van een mooie omgeving om te skiën, wandelen, genieten en nog veel meer. Een parkeermogelijkheid is direct aan het huis te vinden.

Omgeving
Winterberg - Niedersfeld, ligt direct bij het wandelgebied Niedersfelder-Hochheide. Een ideale omgeving om te wandelen, fietsen of de vissen. Hillebachsee is dichtbij en geschikt om te waterskiën, te zwemmen, vissen of om met een bootje te varen. Gegarandeerd een locatie om te genieten met familie. Tijdens de wintermaanden is het geschikt voor langlaufen. Skigebieden van Winterberg zijn 8 km verderop of 2 km naar het skigebied Niedersfeld. De wandelmogelijkheden en loipes beginnen direct voor de deur. De Rothaarsteig liegt bijna voor de huisdeur, zodat wandelingen (eventueel met gids) direct gestart kunnen worden. De Touristische informatiedienst in Winterberg geeft goede inlichtingen over de toeristische mogelijkheden.

Winterberg is op een paar autominuten afstand. Hier is een groot aanbod van vrijetijdsmogelijkheden, zoals Erlebnisberg Kappe, met de bobbaan, het Bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos, maar ook talrijke winkels, supermarkten, restaurants, Après-ski-cafés en disco's.