In de Vlinderkes - Koninginnepage


Groepsaccommodatie "In de Vlinderkes" ligt direct aan de bossen en op wandelafstand van het pittoreske dorpje Arcen. Er zijn 2 luxe sfeervolle accommodaties.

De accommodatie Atalanta is geschikt voor families en vriendengroepen tot 16 personen en de accommodatie Koninginnepage voor groepen tot 18 personen. Uiteraard kunnen ook beide vakantiehuizen samen gehuurd worden. Beide vakantieverblijven zijn recent gewaardeerd met 4 sterren. In 2016 hebben we
de Orange Award ontvangen als een van de top 10 accommodaties binnen de categorie vakantiehuizen.

In beide accommodaties is gratis Wifi beschikbaar.

"In de Vlinderkes" is zeer geschikt voor families, vriendengroepen, verenigingen, senioren en mensen met een beperking. Het is echter niet geschikt voor groepen die (geluids)overlast veroorzaken.

Enkele belangrijke kenmerken zijn:
- Nieuwbouw en hierdoor comfortabel, veilig en van alle gemakken voorzien
- Gezellig, luxe en (kind)vriendelijk ingericht met o.a. gratis Wifi
- Keuken rijkelijk voorzien van alle benodigdheden
- Mooie grote tuin met veel speelmogelijkheden en een trampoline
- Nieuw verwarmd recreatiegebouw (2016) met tafeltennis, voetbalspel, reuzensjoelbak etc.
- Hoofdzakelijk ruime 2 persoonskamers met eigen badkamers
- Volledig gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk
- Op wandelafstand van Arcen en haar diverse toeristische attracties
- Rustige ligging direct aan de bossen en diverse natuurgebieden
- In de directe omgeving zeer veel mogelijkheden voor aktiviteiten of juist ontspanning
- Goede bereikbaarheid (10 autominuten van Venlo/A67)


De accommodatie Koninginnepage geschikt voor 18 personen, is sinds juni 2011 gereed, en is een sfeervolle en vrijstaande groepsaccommodatie geworden en biedt voldoende privacy.

Het vakantieverblijf is gezellig, sfeervol en kindvriendelijk ingericht, goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. In de gezellige woon/eetkamer is een grote HD T.V. en blu-Ray speler. Uiteraard is er gratis Wifi aanwezig. Vanuit de woonkamer stapt u door de dubbele tuindeuren het terras op en vandaar in de grote (omheinde) tuin. De open keuken is rijkelijk voorzien van alle benodigde apparatuur en kookbenodigdheden.

De indeling van het gebouw is als volgt:
- Ruime woon-/eetkamer (met grootbeeld HD-TV, DVD-Bluray)
- Moderne open keuken (voorzien van barretje, 5 pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven/magnetron, 2 koelkasten, koffiezetapparaat etc.)
- Drie 4 persoons familiekamers met een 2 persoonsbed en een stapelbed. Elke kamer heeft een eigen douche, wastafel en toilet
- Drie 2 persoonskamers eveneens met elk een eigen douche, wastafel en toilet (waarvan 2 badkamers rolstoelvriendelijk)
- Gang met garderobe en kast
- Ruime buitenterrassen voorzien van comfortabele tuinstoelen en tafels

Op aanvraag kunnen we zorgen dat er kinderstoelen (2), campingbedjes (2), babybad/aankleed standaard, douchekrukken en/of extra handgrepen aanwezig zijn.

Wij hechten zeer veel waarde aan uw veiligheid. De gebouwen zijn dan ook voorzien van de nieuwste voorgeschreven brandveiligheidsvoorzieningen.

De accommodatie is gelijkvloers met brede deuren en zonder drempels voor een goede toegankelijkheid voor rolstoelers. Voor aanvullende informatie over de toegankelijkheid klik op het rolstoelsymbool aan de rechterzijde.

Zonder verdere aanpassingen is er plaats voor 18 personen. Voor een eventueel kinderbedje is zonder meer nog plaats.

Activiteiten
Zoveel mensen, zoveel wensen.
Een gezegde waar u tijdens uw verblijf bij "In de Vlinderkes" zeker mee uit de voeten kunt.

Zoekt u inspanning dan kunt u kiezen uit zeer veel activiteiten in de directe omgeving.
Wat dacht u van: fietsen (eventueel in Arcen te huur), wandelen, skaten, scootmobielroutes, buggy rijden, surfen, zeilen, laserschieten, (midget)golfen, bowlen, paintballen, zwemmen, klimmen, vissen, tennis (aan de overzijde van de weg), handboogschieten, solexrijden, paardrijden etc. etc.

Wilt u juist een weekendje lekker ontspannen?
Wellicht in combinatie met een bezoek aan de sauna, beautysalon of thermaalbad?
Dan heeft u in Arcen zeker voldoende mogelijkheden.

Naast de activiteiten (speeltoestel, trampoline en volleybalveld) die u op het eigen terrein van "In de Vlinderkes" aantreft bieden wij u ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een groot assortiment van zelf opgezette spelen voor zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan een reuzensjoelbak, tafelvoetbalspel, dartbord, reuzen 4 op een rij, bierpulschuifbaan, tafeltennis, djenga en vele andere spelen.

Sinds kort bieden wij u ook de mogelijkheid om met uw groep te gaan klootschieten. Hiervoor hebben we uiteraard de benodigde artikelen voor u en hebben we een leuke route uitgezet. Het programma duurt maximaal 2,5 uur. Het parcour is in de aangrenzende bossen en is helaas niet geschikt voor rolstoelers. Daarnaast hebben we speciaal voor onze gasten ook een fotospeurtocht uitgezet. Leuk voor groot en klein.

Tevens kunt u rechtstreeks bij ons uw rondleiding bij Bierbrouwerij Hertog Jan boeken.

Bekijk website

Adres

In de Vlinderkes - Koninginnepage
Brandemolen 20
5944NE Arcen


Telefoon:
077-3743131