Vakantiewoningen in de Gooi- en Vechtstreek

 • Breukelen

  Breukelen
  Mooi ingericht vakantiehuis direct aan de Loosdrechtse plassen, strategisch tussen de steden Amsterdam, 25 km en Utrecht, 15 km gelegen. Het vakantiehuis beschikt over een modern en sfeervol interieur. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning aan het water.
  6 persoons
 • Chalet

  Breukelen
  Chalet voor een heerlijke watersport vakantie. Dit sfeervol ingerichte chalet ligt direct aan het water. Er is in de woning digitale televisie. Het uitzicht wat u vanuit de woonkamer heeft over het water is prachtig. Dit wordt nog eens versterkt als u op het terras zit. Het water voor de chalet, waar in gezwommen mag worden, mond uit in de Loosdrechtse plassen.
  4 persoons
 • Direct aan het water en de Loosdrechtse Plassen gelegen, smaakvol en met sfeer ingericht, vakantiehuis met rieten dak. Bij het water is een zwemtrap, 7m lange aanlegsteiger en een gedeeltelijke omheining, die zo geplaatst kan worden dat uw kinderen niet bij het water kunnen komen. 1 parkeerplaats op het terrein van de watersportwinkel.
  6 persoons
 • Heerlijke riet gedekte vakantiewoning waarvan de tuin direct aan het water ligt.Aan de waterkant heeft u een eigen aanlegsteiger met zwemtrap. Als u in de jachthaven een boot huurt, bent u vanaf de steiger in enkele minuten op de Loosdrechtse plassen. In de woonkamer beschikt u over een twee persoons slaapbank. Op de eerste etage heeft u een grote slaapkamer.
  4 persoons
 • Mooi ingericht vakantiehuis direct aan de Loosdrechtse Plassen, strategisch tussen de steden Amsterdam, 25 km en Utrecht, 15 km gelegen. Het vakantiehuis beschikt over een modern en sfeervol interieur. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning aan het water.
  6 persoons
 • Dit verzorgde vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen is goed en gemoedelijk ingericht. Vanuit dit vakantiehuis in Breukelen geniet u met familie en vrienden van een mooi uitzicht op het water. Het terras is volledig omheind, zodat uw kinderen niet bij het water kunnen komen. Digitale televisie aanwezig. De eigen parkeerplaats bevindt zich op circa 100 m afstand.
  4 persoons
 • Geniet met familie en vrienden van een vakantie aan de Loosdrechtse Plassen, in dit gezellig ingerichte vakantiehuis in Breukelen. Het terras biedt uitzicht op het water en beschikt over een omheining, zodat uw kinderen niet bij het water kunnen komen. De woonkamer is voorzien van digitale televisie. De eigen parkeerplaats is op circa 100 m afstand gelegen.
  4 persoons
 • Prachtig ruim appartement aan de Vinkeveense plassen, top locatie voor de watersport liefhebber. Gesitueerd in een modern appartementen complex bestaand uit 10 appartementen op de eerste en tweede etage en bereikbaar met een lift. De appartementen zijn luxe uitgevoerd. Onderling verschillen de appartementen qua inrichting, faciliteiten en indeling.
  4 persoons