Vakantiewoningen in Friesland

 • In hartje Friesland, direct aan het water, ligt heel landelijk onze groepsaccommodatie. Pean is opgedeeld in twee accommodaties Berch (10-40 personen) en Jister (30-77 personen). De gebouwen zijn ruim opgezet, doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie voor zowel zakelijk als particulier.
  40 persoons
 • In hartje Friesland, direct aan het water, ligt heel landelijk onze groepsaccommodatie. Pean is opgedeeld in twee accommodaties Berch (10-40 personen) en Jister (30-77 personen). De gebouwen zijn ruim opgezet, doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie voor zowel zakelijk als particulier.
  77 persoons
 • In hartje Friesland, direct aan het water, ligt heel landelijk onze groepsaccommodatie. Pean is opgedeeld in twee accommodaties Berch (10-40 personen) en Jister (30-77 personen). De gebouwen zijn ruim opgezet, doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie voor zowel zakelijk als particulier.
  16 persoons
 • De vrijstaande, riante vakantiehuizen op Recreatiepark Tusken de Marren, liggen op ruime kavels. Ze zijn compleet en comfortabel ingericht en beschikken over een combimagnetron en afwasmachine in de open keuken. Het vakantiehuis biedt veel ruimte en licht. Door de grote raampartijen, kunt u optimaal genieten van het omliggende Friese landschap.
  6 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 156 m². Vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers. Twee aparte toiletten. Afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  10 persoons
 • Vrijstaand. Opp. ca. 190 m². Vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers. Twee aparte toiletten. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine. Gelegen op een schiereiland.
  10 persoons
 • Poortwoning. Opp. ca. 210 m². Zes slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers en twee aparte douches. Apart toilet op begane grond en eerste etage. Twee flatscreen-tv's, afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  12 persoons
 • Maisonnette. Opp. ca. 88 m². Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen aan het stadsplein.
  4 persoons
 • Vrijstaand of geschakeld. Opp. ca. 85 m². Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  4 persoons
 • Vrijstaand of geschakeld. Opp. ca. 85 m². Twee slaapkamers. Jetstreambad en wastafel. Twee aparte toiletten. Infraroodsauna en zonnehemel. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  4 persoons
 • Vrijstaand. Opp. 144 m². Drie slaapkamers. Jetstreambad, douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Infraroodsauna en zonnehemel. Open haard. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine.
  4 persoons
 • Maisonnette. Opp. ca. 119 m². Drie slaapkamers met twee 1-persoosnbedden (boxspring). Ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen aan het stadsplein.
  6 persoons
 • Vrijstaand of geschakeld. Opp. ca. 98 m². Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  6 persoons
 • Vrijstaand. Opp. ca. 106-125 m². Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Ligbad, douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Afwasmachine. Dit type bestaat uit meerdere subtypes.
  6 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 98 m². Twee slaapkamers en speciale speel-/slaapkamer. Ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Flatscreen-tv, wasmachine en -droger. Gelegen in het vestingstadje.
  6 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 106 m². Drie slaapkamers. Jetstreambad, wastafel en toilet. Apart toilet. Infraroodsauna en zonnehemel. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  6 persoons
 • Vrijstaand. Opp. ca. 144 m². Drie slaapkamers. Twee badkamers. Sauna en zonnebank. Apart toilet. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine, wasmachine en -droger. Gelegen op een schiereiland.
  6 persoons
 • Vrijstaand. Opp. ca. 106 m². Drie slaapkamers. Jetstreambad, douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Infraroodsauna en zonnehemel. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine.
  6 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 123-127 m². Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers. Twee aparte toiletten. Afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  8 persoons
 • Vrijstaand of geschakeld. Opp. ca. 149 m². Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  8 persoons
 • Vrijstaand. Opp. ca. 144 m². Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers. Apart toilet. Afwasmachine. Gelegen op een schiereiland.
  8 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 123-127 m². Drie slaapkamers en een speciale speel-/slaapkamer. Twee badkamers. Twee aparte toiletten. Speciale kindervoorzieningen. Gelegen in het vestingstadje.
  8 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 149 m². Drie slaapkamers en een speciale speel-/slaapkamer. Twee badkamers. Apart toilet. Speciale kindervoorzieningen. Gelegen in het vestingstadje.
  8 persoons
 • Geschakeld. Opp. ca. 133 m². Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee badkamers. Apart toilet. Infraroodsauna en zonnehemel. Flatscreen-tv, DVD-speler, afwasmachine. Gelegen in het vestingstadje.
  8 persoons
 • Komt u met 4 personen en wilt u comfortabel en voordelig op vakantie? Kiest u dan voor ons type 4L bungalow. De bungalows zijn centraal gelegen op het park in een prachtige bosrijke omgeving op 2 kilometer afstand van het toeristische dorp Appelscha.
  4 persoons
 • Omgeven door bomen staat dit type bungalow midden in het groen. Deze luxe 3-kamerbungalow is voorzien van een volledig ingerichte open keuken met een combimagnetron, vaatwasser en een eethoek. Er is een gezellige zithoek ingericht met een bank, twee leunstoelen en een flatscreen TV met dvd-speler. In de twee slaapkamers staan twee eenpersoons (boxspring) bedden.
  4 persoons
 • Centraal gelegen op het park en in de bossen van Appelscha vindt u deze 6-persoonsbungalow. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Uw vakantiebungalow midden in het groen biedt zowel binnen als buiten een heerlijke plek voor een geslaagde vakantie. Deze standaard 4-kamerbungalow is geschikt voor 6 personen en comfortabel ingericht.
  6 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken mt vaatwasser en koffiezetapparaat. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Slaapkamer met eenpersoonsbedden en openslaande deuren naar het terras. Badkamer met twee wastafels, douche, ligbad en tweede toilet. Verdieping: overloop met vide en derde toilet.
  6 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Twee slaapkamers met eenpersoonsbedden en openslaande deuren naar het terras. Bij iedere slaapkamer zit een badkamer met toilet en douche. Verdieping: overloop met vide.
  8 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche, ligbad en tweede toilet. Verdieping: overloop met vide. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel.
  6 persoons
 • Deze luxe 6-persoons chalets liggen aan de rand van ons park. U stapt uit het chalet zo het bos in. U bent dan midden in het natuurgebied Nationaal Park het Drents-Friese Wold. De chalets zijn voorzien van een royale woonkamer met twee banken, een leunstoel en een tv. Door de vele grote ramen geniet u ook in het chalet van de mooie natuur om u heen.
  6 persoons
 • Een luxe 8-persoons chalet aan de rand van het park in een prachtig bosrijke omgeving van Appelscha. Een heerlijke plek om met elkaar te vertoeven. Het chalet heeft een royale woonkamer met een ruime zithoek en openslaande terrasdeuren naar uw terras op het zuiden. Er is een volledig ingerichte moderne open keuken aanwezig met vaatwasser en een combimagnetron.
  8 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en openslaande deuren naar het terras. Badkamer met twee wastafels, douche en ligbad. Verdieping: overloop met vide. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden.
  6 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en ligbad. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
  6 persoons
 • Deze vakantiewoningen van het type Heide zijn onlangs nieuw gebouwd en bevinden zich op de grens van het Nationale Park “het Drents Friese Wold” met maar liefst 6000 hectare bos, heide, zandverstuivingen en vennen. Een prachtig gebied (het op één na grootste natuurgebied van Nederland!), dat doorsneden wordt door talloze fiets- en wandelpaden.
  4 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en ligbad. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.
  6 persoons
 • Begane grond: entree met hal en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, open keuken en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
  6 persoons
 • Rietzanger

  Appelscha
  Aan een doodlopende weg aan de rand van een boswal van Staatbosbeheer staat dit boerderijtje (75 m2) in privacy. De inrichting is huiselijk met typische, kleurrijke tegeltjes en authentieke balkenpartijen. De kamers zijn ruim en bieden genoeg comfort voor 6 personen. Het huisje wordt omgeven door weidse, groene tuin met besloten plaatsen zowel in de zon als in de schaduw.
  6 persoons
 • Komt u met 4 tot 6 personen en wilt u toch voordelig vakantie vieren? Dan is een stacaravan de ideale accommodatie voor u. De stacaravan is eenvoudig maar wel volledig ingericht. De keuken is voorzien van alle inventaris en een magnetron. Er zijn 2 slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een twee persoonsbed, de andere twee eenpersoons bedden.
  4 persoons
 • In deze luxe 3-kamerbungalows zult u heerlijk genieten van een vakantie in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van een eethoek, een vaatwasser en een combimagnetron. In de zithoek staan twee leunstoelen, een bank en een flatscreen tv met een dvd-speler.
  4 persoons
 • Omringt door bomen en op loopafstand van het Drents-Friese Wold vindt u deze 4-kamerbungalows. De bungalows zijn voorzien van een woonkamer met 2 banken, een leunstoel en een open haard. De open keuken is volledig voor u ingericht en beschikt over een magnetron en eethoek voor 6 personen. De slaapkamers hebben twee eenpersoons boxspring bedden en een eigen wastafel .
  6 persoons
 • Bent u op zoek naar luxe 8-persoonsbungalow in een prachtige omgeving? Probeer dan eens onze VT8 bungalow. Prima voor 2 gezinnen of wanneer u gewoon lekker de ruimte wilt! De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. In de woonkamer staan twee banken, twee fauteuils en een tv.
  8 persoons
 • De Grup

  Arum
  Gelegen aan de elfstedentochtroute, in het rustige dorp Arum, ligt de stolpboerderij van de Familie Boogaard. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een overdekte gemeenschappelijke speelruimte (160m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast aanwezig.
  5 persoons
 • Gelegen aan de elfstedentochtroute, in het rustige dorp Arum, ligt de stolpboerderij van de Familie Boogaard. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een overdekte gemeenschappelijke speelruimte (160m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast aanwezig.
  6 persoons
 • Gelegen aan de elfstedentochtroute, in het rustige dorp Arum, ligt de stolpboerderij van de Familie Boogaard. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte (265m2) en een overdekte gemeenschappelijke speelruimte (160m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast aanwezig.
  27 persoons
 • Gelegen aan de elfstedentochtroute, in het rustige dorp Arum, ligt de stolpboerderij van de Familie Boogaard. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een overdekte gemeenschappelijke speelruimte (160m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast aanwezig.
  6 persoons
 • Gelegen aan de elfstedentochtroute, in het rustige dorp Arum, ligt de stolpboerderij van de Familie Boogaard. In de boerderij zijn 4 ruime appartementen, een groepsruimte en een overdekte gemeenschappelijke speelruimte (160m2) voor sport en spel. Dartbord, tafeltennis, basket, tafelvoetbal, sjoelbak en poppenkast aanwezig.
  4 persoons
 • De bungalow is erg compleet ingericht en voorzien van o.a een grote LCD tv met 30 zenders, DVD speler, radio/CD, koelkast met vriesvak, inbouwoven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een senseo. De bungalow heeft een geheel omheinde tuin. De bungalow heeft een kleine schuur/berging en er is ruim voldoende tuinmeubilair aanwezig.
  4 persoons
 • In deze prachtig ingerichte groepsaccommodatie in Friesland geniet u met familie en vrienden van een comfortabele vakantie. Dit vakantiehuis in Balk beschikt over een groot open terras met uitzicht op de rivier.
  20 persoons
 • Prachtige villa's, modern ingericht en zeer comfortabel, op een villa park. Allemaal met een riante woonkamer, schuifpui naar het terras en open keuken waarin sommige villa's een kookeiland hebben. Ook verder kan onderling de inrichting verschillen, sommige huizen beschikken over een droger of sauna. In elk geval heeft iedere villa een wasmachine.
  4 persoons