Vakantiewoningen in de Gelderse Poort

 • Naast de boerderij zijn vijf 4-persoons appartementen met een gezamenlijke verblijfsruimte gelegen. Deze appartementen zijn voorzien van een gecombineerde woonkamer en keuken, een douche met toilet en twee slaapkamers. Er zijn vier 1- persoons boxspring bedden voorzien van kussens en dekbedden. Het bedlinnen kunt u zelf meebrengen of van ons huren.
  4 persoons
 • Deze ruime appartementen zijn voorzien van een gecombineerde woonkamer en keuken, vide en een grote douche met toilet en drie slaapkamers, allemaal 2-persoons met 1-persoons boxspring bedden voorzien kussens en dekbedden. Het bedlinnen kunt u zelf meebrengen of van ons huren. De prima geïsoleerde appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.
  6 persoons
 • Dit luxe appartement is voorzien van een gecombineerde woonkamer en grote keuken. Deze is voorzien van een grote koel/vries combinatie, magnetron, vaatwasser en aparte oven. Er is een slaapkamer boven en drie beneden. De vier 2-persoons slaapkamers zijn alle voorzien van 1-persoons boxspring bedden. In één slaapkamer is een 2-persoons dekbed (1,40 m breed) beschikbaar.
  8 persoons
 • Het 8-persoons appartement kan in combinatie met de 6-persoons appartementen gehuurd worden. Op deze wijze kunnen er maximaal 32 personen verblijven. 8 Persoons appartement Dit luxe appartement is voorzien van een gecombineerde woonkamer en grote keuken. Deze is voorzien van een grote koel/vries combinatie, magnetron, vaatwasser en aparte oven.
  32 persoons