6 + 6 persoons Veluwe Villa met sauna

<h2>Twee stijlvolle 6-persoons Veluwe Villa's </h2>Verblijf tijdens uw vakantie met 12 personen in stijl in twee Veluwe Villa's op Recreatiepark De Boshoek. Deze villa's zijn centraal gelegen op het park. Op loopafstand kunt u een drankje drinken bij Western Plaza, een balletje gooien op de bowlingbaan, lekker zwemmen in binnen- of buitenzwembad, of natuurlijk lekker spelen in een van de speeltuinen. Voor kinderen is het ideaal. Tijdens alle schoolvakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd. In het schatertheater worden vaak optredens gegeven door muzikanten of onze mascottes Keessie en Willie.

<h3>Weekendje weg of vakantie met gezin/vrienden op de Veluwe</h3>Deze 12 persoons accommodatie bestaat uit twee Veluwe Villa's welke bij elkaar gelegen zijn. Tussen deze Villa's bevindt zich de privé sauna welke geschikt is voor maximaal 6 personen. Ga heerlijk een weekendje weg met uw grote gezin of op vakantie met vrienden op de Veluwe. Met een sfeervolle woon/eetkamer en compleet ingerichte keuken bent u van alle gemakken en comfort voorzien. Met de sfeerhaard (die zowel binnen als buiten is) is dit chalet een bijzonder vakantiehuis. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin of kunt u met vrienden even gezellig er tussenuit. De Veluwe Villa is in één zin te noemen: een luxe hedendaags recreatiechalet waar u in alle comfort genieten van een heerlijk verblijf op de Veluwe. Met openslaande deuren komt u op het terras waar de sfeerhaard aanwezig is.

Omdat deze accommodatie voor 12 personen geschikt is, heeft u met twee Veluwe Villa's ruimte genoeg voor lange gezellige avonden op het terras, in de sauna of in een van de sfeervolle woonkamers.

<h4>Inrichting van de Veluwe Villa's</h4>In het breedste gedeelte van de Veluwe Villa komt u binnen in de ruime en lichte woonkamer/woonkeuken. De grote keuken met inbouwapparatuur en vaatwasser is een luxe toevoeging in de grote ruimte. In de woonkamer is een sfeervolle wandhaard aanwezig waar u zowel binnen als buiten van kunt genieten. Vanuit hier is er toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en apart toilet met zwevend toilet. Twee slaapkamers hebben twee 1-persoons boxspringbedden. De derde slaapkamer heeft een stapelbed met lattenbodem. De badkamer heeft een ruime douche (80 x 100 cm) met glazen schuifdeur, zwevend toilet en badmeubel.
En dat alles dus keer twee! Hoe luxe is dat!

<h4>Privé sauna op vakantie</h4>Wat deze mooie accommodaties pas echt met elkaar verbindt en nog comfortabeler maakt, is de privé sauna! De houtgestookte 4- tot 6-persoons sauna heeft een luxe afwerking (clear red cedar) en is compleet ingericht met zit/ligbanken. Tevens beschikt de afgesloten saunaruimte over een (niet verwarmde) buitendouche, wat zorgt voor een echte saunabeleving. De sauna is met hedera en draadmat afgescheiden wat zorgt voor meer privacy.
De accommodatie en sauna is vanaf medio april 2019 beschikbaar, de hedera moet uiteraard nog groeien en geeft nu nog geen volledige bedekking.

De Veluwe Villa's op Recreatiepark De Boshoek zijn zo geplaatst, dat u ook met een groter gezelschap uw eigen accommodatie kunt samenstellen. Reserveer twee Veluwe Villa's voor een groepsaccommodatie voor 12 personen. Is uw gezelschap groter? Reserveer dan drie Veluwe Villa's en ga met 18 personen op vakantie! Wilt u een <a href="https://www.deboshoek.nl/vakantiehuizen/nederland-gelderland-6-persoons-veluwe-villa-met-sauna" target="_blank">Veluwe Villa voor 6 personen</a> reserveren met sauna? Of een reguliere Veluwe Villa voor 6 personen? Dan kan uiteraard ook.
  • Omheinde tuin (niet afgesloten)
  • 2 slaapkamers met 2x 1-persoons boxspringbed
  • Slaapkamer met stapelbed
De bovenstaande faciliteiten zijn dus keer twee, aangezien deze accommodatie twee Veluwe Villa's betreft.
  • Houtgestookte sauna voor 4 tot 6 personen