1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in Nederland

6 + 6 person Veluwelodge XL with grill house

Dubbel vakantiehuisje voor 12 personen

Ga op ontdekking in de prachtige omgeving tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek. Diverse fiets- en wandelroutes brengen u naar de prachtigste plekjes van de Veluwe. Na een heerlijke dag genieten komt u volledig tot rust in deze twee ruime opgezette 6-persoons Veluwelodge XL, waarmee u dus met 12 personen op vakantie kunt!Â

Tijdens een weekendje weg in Veluwse stijl bent u voorzien van alle gemakken. Deze XL-chalets bieden u per chalet: 3 slaapkamers (1x 2-persoonsbed, 2x 1-persoonsbedden en 1x stapelbed), badkamer met douche, toilet en wastafel en een compleet ingerichte keuken. En dat dus keer twee!

Finse Grill Kota

Omdat deze accommodatie voor 12 personen geschikt is, heeft u met twee Veluwelodges ruimte genoeg voor lange gezellige avonden op het terras of in een van de sfeervolle woonkamers. Bij deze twee vakantiehuisjes is een Finse Grill Kota aanwezig! Een sfeervol houten huisje waar je de avonden prima kunt doorbrengen en ook nog eens een hapje kunt eten van de grill!

Comfortabele vakantiehuisjes

Een ware luxe, deze Veluwelodges XL. Stijlvolle chalets met allebei een complete inrichting, 3 slaapkamers, woonkamer en leefkeuken. Een ideale plek voor vakantie met twee gezinnen, bevriende stellen of grotere familie! Toch uw eigen privacy in een eigen vakantiehuisje en toch samen op vakantie in twee vakantiehuisjes!


Plezier en vermaak tijdens vakantie op de Veluwe

Tijdens uw vakantie of weekendje weg op Recreatiepark De Boshoek hoeft u zich geen moment te vervelen! De veelzijdige, hoogwaardige faciliteiten bieden u plezier en vermaak voor jong en oud. Onze twee restaurants bieden u van ontbijt tot buffet een diversiteit aan culinaire mogelijkheden. Ontdek alle speeltuinen op het park, ga los op het sportpark en de Ponyclub en ga tijdens de schoolvakantie op pad met het animatieteam met alle activiteiten die zij organiseren.


Slaapkamerindeling per chalet:
  • 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • 1 slaapkamer met stapelbed
LandNederland
PlaatsVoorthuizen
Bewaar als favoriet