1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in Italië

Villa Relax with External Hydro-Massage

DE EETKAMER bevat tafels en stoelen voor 12 personen, een barhoek en een wijnwinkel. De kamer is ook voorzien van airconditioning, verwarming en een Bose-geluidssysteem.

DE KEUKEN bevat een inductiekookplaat, een elektrische oven, een gecombineerde magnetron en elektrische oven, een vaatwasser, een espressomachine, een koelkast met vriezer en ijsdispenser, een broodrooster en andere kleine apparaten. Hier vind je ook een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Toegang tot de keuken is via de eetkamer.

DE EERSTE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een queensize bed, een tv, een kluisje en een kleine koelkast. De badkamer heeft een toilet, wastafel, bidet, haardroger en douche.

DE TWEEDE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een tweepersoonsbed, een tv en een kleine koelkast, en is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer heeft een toilet, wastafel, haardroger en douche.

DE DERDE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een queensize bed, een tv, een kluisje en een kleine koelkast. De slaapkamer heeft ook een raam met uitzicht op zee en is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, haardroger en douche.

DE VIERDE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een tweepersoonsbed (queen size), een televisie, een kluisje, een kleine koelkast en een raam met uitzicht op zee. De kamer is voorzien van airconditioning / verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, bidet, föhn en douche.

DE VIJFDE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een tweepersoonsbed, een tv, een kluisje, een kleine koelkast en een raam met uitzicht op zee. De kamer is tevens voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer heeft een toilet, wastafel, bidet, haardroger en douche.

DE ZESDE EN-SUITE SLAAPKAMER heeft een tweepersoonsbed, een tv, een kluisje en een kleine koelkast en een raam met uitzicht op zee. De kamer is tevens voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer heeft een toilet, wastafel, bidet, haardroger en douche.
LandItalië
PlaatsMassa Lubrense
Bewaar als favoriet