1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in Italië

Villa delle Donne

Binnen heeft de villa 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer, een grote woonkamer, 2 zitkamers, een eetkamer, een moderne en zeer goed uitgeruste keuken. Het is ideaal voor een droomvakantie, voor een groep van maximaal 12-14 personen.

Vanuit de tuin heeft u toegang tot de hoofdingang, die leidt naar 2 tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamers, een met een douche en de andere met een ligbad; aan de rechterkant een grote en volledig uitgeruste keuken met 7 pits kooktoestel en dubbele oven, grote koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en ijsblokjesmachine; Een openslaande deur leidt naar een patio met een eethoek met tafel en stoelen voor alle gasten van het huis.

Een korte trap leidde je naar de benedenverdieping waar je toegang hebt tot een verbazingwekkend panoramisch verwarmd binnenzwembad (tot 30 °), gekenmerkt door ontspannende verlichting, een kleine bar en een zitkamer. Op hetzelfde niveau met onafhankelijke toegang vanuit de tuin is er nog een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer.

De toegang tot het derde niveau is vanuit de tuin en binnenshuis via de trap. Daar hebben we een grote, verfijnde woonkamer die is opgedeeld in drie grote delen: 2 woonruimtes zijn ingericht met banken en een open haard, de derde is uitgerust met een bank, een tafel en een klein elektrisch fornuis met een koelkast voor een snelle snack.

Alle woonkamer kijkt uit met openslaande deuren naar de tuin en de vallei. Een vijfde en een zesde slaapkamer bevinden zich op dit niveau, elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. Vanuit de inkomhal kom je via een korte trap omhoog naar de 4e verdieping waar een kleine woonkamer is en dan kom je in het torentje waar de laatste en-suite (met douche) tweepersoonsslaapkamer is waar je kunt genieten een prachtig uitzicht.

LandItalië
PlaatsGreve in Chianti
Bewaar als favoriet