1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in Italië

Villa Alma

DE WOONKAMER is groot en licht en bevat een bank, twee fauteuils, een tv met satellietzenders en een open haard.

DE EETKAMER is voorzien van een grote houten eettafel.

DE KEUKEN heeft een gasfornuis met zes pitten, een elektrische oven, een vaatwasser, een magnetron, een koelkast met vriezer, een eettafel voor acht personen, een mokka-pot en andere kleine apparaten.

DE EERSTE SLAAPKAMER MET EN-SUITE BADKAMER bevat een queensize bed en is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, bidet, toilet, föhn en douche.

DE TWEEDE SLAAPKAMER MET EN-SUITE BADKAMER bevat een eenpersoonsbed en is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, bidet, toilet, föhn en douche.

DE DERDE SLAAPKAMER MET EN-SUITE BADKAMER bevat een queensize bed en een raam met uitzicht op zee. De kamer is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, bidet, toilet, föhn en douche.

DE VIERDE SLAAPKAMER MET EN-SUITE BADKAMER bestaat uit drie verbonden kamers, een slaapkamer, een woonkamer en een badkamer. De slaapkamer is voorzien van een queensize bed en heeft een raam met uitzicht op zee. De woonkamer is voorzien van een slaapbank voor 2 personen en een open haard. De kamer is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, bidet, toilet, föhn en een ligbad met douche.

DE GASTEN WC bevat een wastafel en toilet. Hier is ook een wasruimte met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.

DE BIJLAGE:
DE WOONKAMER bevat een bank, een open haard en een kleine kitchenette.

DE VIJFDE SLAAPKAMER MET EN-SUITE BADKAMER bevat een queensize bed en is voorzien van airconditioning en verwarming. De badkamer is voorzien van een wastafel, bidet, toilet, föhn en douche.
LandItalië
PlaatsSorrento
Bewaar als favoriet