1. Streek
  2. Plaats

Vakantiewoningen in België

Appartement Acacia/Orchidee 2-4p De Haan

Het gelijkvloerse appartement bevindt zich in de residentie Acacia of Orchidee. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 36 m2 en is ingericht voor 4 personen.

De inrichting is functioneel. Keuken, eetkamermeubels, sofa en slaapkamermeubels werden recentelijk vernieuwd. U beschikt over een woonkamer met kitchenette en eethoek. In de living bevindt zich een sofa bed dat 's avonds kan worden omgevormd tot een volwaardig bed voor twee personen. Verder is er kleuren-tv (kabelzenders met decoder en dvd-installatie) en een volwaardige stereo installatie.

De kitchenette is ingericht met een kruimeldief, broodrooster, een mini-grill, een magnetron met aangepast kookgerei, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een elektrische fruitpers. Er zijn ook enkele extra's zoals een strijkplank en strijkijzer

In de aparte slaapkamer staat een 2-persoonsbed. Een kinderbed kan gratis worden bijgeplaatst. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van donsdekens. In de aparte (kleine) badkamer is een wastafel en een douche.

Het privé terras, afgescheiden door een haagje, grenst aan een groene zone, die gebruikt kan worden als speelweide. De speeltuin voor de peuters is zichtbaar vanuit de living van residentie Acacia.

Wanneer u over meer ruimte wilt beschikken omdat u met een grotere groep wilt verblijven, kunt u een grotere accommodatie tot 8 personen overwegen (BN 1011362 of BN 1011363) of twee appartementen van dit type naast elkaar.
LandBelgië
PlaatsDe Haan
Bewaar als favoriet