IJssalon / IJsboerderij 't Dommerholt

Wij zijn een bedrijf, gelegen in Borculo in de mooie Achterhoek, dat dagverse melk van onze koeien verwerkt tot overheerlijk ambachtelijk boeren ijs. Wij leveren ons ijs aan horeca, campings, ijssalons, particulieren etc. Daarnaast verzorgen wij ook evenementen en kunt U bij ons diverse ijskarren huren.
Ons bedrijf is ook dé locatie om te vergaderen of een training te geven. U zit (bijna) tussen de koeien in onze vergaderruimtes (incl beamer en flipover) Tijdens uw bijeenkomst kunnen we ook de lunch verzorgen.
Ook is het mogelijk om op ons bedrijf te kiezen uit verschillende arrangementen. Bedrijfspresentatie, kijken hoe het ijs gemaakt wordt en natuurlijk een echte ijscoupe na afloop. Verder is het mogelijk om een huifkartocht te maken, een tochtje op de Berkelzomp of gewoon lekker een fiets- of steproute te rijden.
Een echte aanrader is de "PRIKKELROUTE". Dit is een auto- en fietstocht en voert U langs de mooiste plekjes in de Achterhoek. Eerst komt U langs Camping de Meibeek waar U even op adem kunt komen onder het genot van een drankje. Dan gaat de route verder naar Familiepark Cactus Oase. Dit is een stukje echte woestijn in de Achterhoek. Hier ziet U honderden verschillende cactussen. Hier hebt U gratis toegang en kunt U rustig rondkijken. Vervolgens gaat de route weer verder tot waar U bent begonnen.
Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een feestje, partijtje, vergadering of training. Tussendoor kunnen we de lunch of buffet verzorgen en na afloop evt. een biertje of een wijntje schenken.
Nieuw bij ons zijn de arrangementen in combinatie met Venderbosch Evenementen. U kunt kiezen uit een aantal spelshow's i.c.m. een buffet naar keuze. Wat dacht u van een casino-avond, een Hollandse avond of een spelletje de mannen tegen de vrouwen?? Kijk op onze site voor meer info.

Bekijk website

Adres

IJssalon / IJsboerderij 't Dommerholt
Hambroekweg 6
7271NA Borculo


Telefoon:
0545-271833