Reizen

Alexander The Great Beach Hotel

Laat je in de watten leggen in het stijlvolle en groots opgezette Alexander The Great Beach Hotel. Met voor de deur een langgerekt kiezelstrand, 5 verschillende restaurants, een tropisch zwemparadijs en leuke entertainment. Op deze plek waar je wordt omringd met luxe en comfort en geniet je van een mooi uitzicht over de Middellandse Zee.

Het hotel heeft een eigentijdse uitstraling. Zowel in de openbare ruimtes als in de kamers. Je ziet veel aardse kleuren en er zijn moderne faciliteiten. Zo zijn de kamers uitgerust met mooie flatscreens en fijne koffiehoekjes, en vind je buiten in de tuin een state-of-the-art infinty pool met whirlpools, watervallen en hydrojets. Als extraatje kijk je vanaf hier ook nog eens uit op het glinsterende zeewater. Ook is er een speciaal kinderzwembad dat net als de kidsclub 'Little Monsters'heet.

Niet 1, niet 2, maar liefst 5 restaurants vind je in Alexander the Great. Je kunt dus helemaal los gaan en allerlei verschillende gerechten proeven. Zo kun je in restaurant 'Kiku' terecht voor sushi en Teppanyaki, worden er Griekse hapjes geserveerd in de Griekse taverne Limanaki en kun je voor een romantische diner bij kaarslicht aanschuiven in het Italiaanse restaurant 'Garibaldi'.
LandCyprus
StreekCyprus
PlaatsPaphos
Bewaar als favoriet