La Prade

COVID 19 measures


*All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.


Additional information from the campsite/park 29-06-2020:

* Particular attention is paid to frequent points of contact (door handles, remote controls, switches…).

* Accommodation and common areas are aired regularly.

* At reception our teams wear masks and antibacterial hand gel is available. Physical distancing and a one-way system have also been put in place.

* The swimming pools will be opened gradually over the next few weeks with certain restrictions and hygiene measures in place in accordance with government recommendations.

* The other leisure facilities will be opened in accordance with government authorisation.Villa's Club Royal La Prade
is een mooi vakantiepark onderverdeeld in meerdere 'wijken'. Zo liggen de meeste villa's in de wijk 'La Prade', maar ook in 'Aquitaine' of 'Océan'. Het ligt heerlijk beschut achter de duinen in de regio Les Landes met een golfbaan naast de deur. Bovendien heeft elke villa een eigen zwembad met heerlijk zonneterras. Dit is de ideale vakantiebestemming voor mensen die waarde hechten aan luxe en comfort. Boek vandaag nog uw verblijf in één van de luxe villa's bij Vacanceselect!

De voorzieningen van Villa's Club Royal La Prade

De algemene voorzieningen zijn volledig gericht op de rustzoekende gast die waarde hecht aan luxe:
† 18-holes golfbaan
† Luxe restaurant
† Receptie met internetpoint

Elke villa beschikt over een eigen zwembad; als dat geen luxe is!

Uw verblijf in Villa's Club Royal La Prade

U verblijft in een goed verzorgde villa voor maximaal 6, 8 of 10 personen met elk een privézwembad en zonneterras. De luxueus ingerichte villa's zijn van alle gemakken voorzien; een woonkamer met open haard en satelliet TV, een keuken met o.a. afwasmachine, oven en magnetron en een badkamer met bad. Dat is dus in alle rust genieten van luxe en comfort!

De omgeving van Villa's Club Royal La Prade

In de badplaats Moliets vindt u een prachtige omgeving met veel groen: de ideale plaats voor de fiets- en wandelliefhebber. Moliets heeft ook een prachtig strand (op 1,5 km) en een leuk centrum met verscheidene restaurants en souvenirwinkeltjes. Wilt u er op uit? Dan zijn bezoekjes aan de bekende plaatsen Dax en Biarritz een aanrader. Een balletje slaan op de golfbaan behoort ook tot de mogelijkheden. Als gast van het park ontvangt u ter plaatse (buiten de maanden juli en augustus) leuke kortingen op de 18-holes golfbaan (par 72). Het parcours biedt veel afwisseling waarbij de holes 13, 14, 15 en 16 zonder twijfel de meest bijzondere zijn door hun ligging aan het strand!

Privacy, privézwembad, mooie golfbaan en Les Landes!

Als u enthousiast wordt bij het horen van deze woorden dan is Villa's Club Royal La Prade een geweldige bestemming voor een luxe vakantie!