L'Allée des Dunes

COVID 19 measures
All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.

Additional information from the campsite / park 25-06-2020:
*No SPA, or fitness areas all summer
*No animations for either kids or adults


Rust en ruimte te midden van de pijnbomen! Al direct bij aankomst kom je hier tot rust, het park ligt midden in de bossen en biedt een perfecte uitvalsbasis voor de vele mogelijkheden in de regio. Ga jij lekker fietsen, wandelen of toch liever de fijne kneepjes van het golf surfen leren? Jong en oud vermaken zich hier uitstekend en wat is er nou mooier dan de dag afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje op één van de vele terrasjes?

Huur een fiets en ga er op uit in de prachtige natuur, aan fietspaden en routes geen gebrek. Fiets door de schitterende bossen, afgewisseld met duinpaadjes en authentieke dorpjes. Een absolute aanrader is de mondaine badplaats Biaritz, waar je 's avonds heerlijk kunt flaneren over de boulevard.

Waterplezier

Iedere waterrat zal zich hier prima vermaken, in totaal 400 m2 waterplezier ligt hier op je te wachten. Voor diegenen die dat nog niet genoeg vinden zijn er de Atlantische oceaan en de brede zandstranden. Een uitstekende uitvalsbasis voor o.a. het golf surfen en bodyboarden.

Culinaire hoogstandjes

Of je nu zelf zorg draagt voor een heerlijke maaltijd of toch liever kiest voor één van de vele restaurantjes in de directe omgeving. Een verblijf in deze regio is niet compleet als je niet tenminste één streekgerecht hebt geproefd. Waag jij je hier komende vakantie aan de Piperrada, Txangurro of de Idiazabal?

Karaktervolle dorpen en steden

De regio biedt een ware schat aan authentieke dorpjes en steden zoals Biaritz met zijn †œRoche de la Vierge† en het Spaanse havenstadje San Sébastian.