Bad Dürrheim-Ofingen

Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen is zowel in de zomer als in de winter een prima plek voor ontspanning en activiteiten. Boek nu je vakantie in het heilzame Feriendorf Bad Dürrheim op Vacanceselect!

De voorzieningen van Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen

Je hebt een keer per dag 3 uur toegang tot wellnesscentrum †œSolemar† in Bad Dürrheim. Daarnaast zijn er op het park ruimschoots voorzieningen voor een heerlijke vakantie aanwezig, zoals:
· Minimarkt en bibliotheek
· Oppasservice
· Broodjesservice
· Restaurant

De kinderen hebben alle ruimte en mogelijkheden om te spelen. Zo is er onder meer:
· Overdekte recreatieruimte
· Speeltuinen
· Animatie in de zomer

Genoeg te doen voor iedereen, in alle jaargetijden.

De omgeving

Het Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen is onderdeel van de stad Bad Dürrheim en ligt aan de rand van het beroemde Zwarte Woud. Er lopen mooie wandel- en autoroutes door dit omvangrijke dennen- en naaldenbos en in de winter kun je hier langlaufen. Laat je ook eens verwennen in Wellness en gezondheidscentrum †œSolemar† , met onder meer een zoutwater heilbad, een sauna en diverse therapieën. Een goed idee voor een dagje uit is een bezoek aan de watervallen van Schaffhausen, op 55 km afstand van Öfingen. De actieve en weldadige uitstapjes in de heilzame omgeving van Bad Dürrheim zullen je goed doen. Kies voor een heerlijke vakantie in Feriendorf Bad Dürrheim!