Alexandra Natalia Apartments

Alexandra Natalia Apartments is de perfecte keus voor een ontspannen vakantie op Corfu. Door haar gunstige ligging biedt het een prachtig uitzicht over de natuurlijke omgeving en de zee! Alles is hier tot in de puntjes geregeld.

Magisch uitzicht op zee

De appartementen van Alexandra Natalia zijn namelijk oplopend tegen een heuvel gebouwd en dat biedt een prachtig uitzicht op de baai van Agios Gordis. Dit is gewoon magisch. Vanaf je privéterras kun je volop genieten van de zonsondergang. En als de avond valt gaan alle lichtjes aan. Prachtig!

Zwembadplezier

Als gast van Alexandra Natalia Apartments kun je gebruik maken van het zwembad van het naastgelegen appartementencomplex Villa Mary en Lido Sofia (20 meter, beide tegenover Alexandra Natalia). Bij Lido Sofia kun je ook genieten van snacks en drankjes aan de poolbar. Neem een verfrissende duik en geniet van de zon op een van de ligbedden aan het zwembadterras. Op 750 meter afstand tref je de mooie stranden van Agios Gordis.

Yamas!

Een ijskoude ouzo is wel gebruikelijk tijdens de borrel. En hier in Corfu roepen ze allemaal †œYamas† (proost in het Grieks). In de nabije omgeving vind je diverse winkels, restaurants en bars. Gezellige tavernes en (vis)restaurant vind je ook aan de boulevard van Agios Gordis. Diverse †œmezes† (verzameling van Griekse hapjes) voor bij de borrel en eindigen met heerlijk gegrilde vis en groenten. Eet smakelijk!

Let op: je reis naar Corfu dien je zelf te verzorgen.