Agriturismo Nonno Tobia

Bovenop een kleine heuvel staat Nonno Tobia met prachtig uitzicht op Magliano, tussen de maisvelden. Door de ligging vlakbij de Toscaanse kust, de natuur van de Maremma en Grosseto kun je een heel gevarieerde vakantie vieren. Flaneren in een badplaats, slenteren door Grosseto of de ruige kust verkennen. Of simpelweg op je ligstoel vanaf de veranda genieten van het uitzicht op de heuvels.

Ontspannen

Niet alleen je terras is overdekt, ook in de tuin onder de bomen zijn fijne plekken om te zitten. De kinderen kunnen zich verstoppen in het 'boomhuisje' en uit de biologische moestuin mag je snoepen van de onbespoten groenten en het fruit van het seizoen. Gebruik gerust de houtoven en de barbecue in de tuin om je Italiaanse vakantiemaaltijd te bereiden.

De appartementen

Twee van de drie appartementen zijn comfortabel ingericht voor maximaal vier gasten. In het derde appartement woont de eigenaar. Op de veranda is voor beide appartementen een tafel met stoelen om lekker buiten te eten.

Ongerept Toscane

De bewoners van Magliano worden al eeuwen beschermd door de sterke stadmuur en zijn tevreden met wat ze zelf verbouwen of in de dorpswinkel kunnen kopen. De locale wijn, de Morellino di Scansano, is belangrijk en daarom wordt eind augustus het wijnfeest Vinellando gevierd. In de badplaats Albinia vind je allerlei winkels, heerlijke ijstentjes en restaurantjes. Grosseto is onterecht niet zo bekend als historische stad, maar zeker het bekijken waard. Het beschermde Maremma natuurpark aan de kust is een goeie optie als je toe bent aan een wandeling in de ruige natuur met naaldbossen, vossen, moeras en zandduinen. Ongerept Toscane!