Agriturismo Il Borgo di Montereggi

COVID 19 measures
All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.
Additional information from the campsite / park <11-06-2020
*Swimming pool: limited people in the pool
*Masks: should be worn when the distance is less than 1,5 meters


Il Borgo di Montereggi is gevestigd in een gerestaureerd 16e-eeuws boerderij tussen de heuvels van het Toscaanse platteland. De agriturismo heeft als decor prachtige hoge cipressen en olijfbomen. En omdat er zoveel olijfbomen zijn is het ook niet gek dat de agriturismo haar eigen olijfolie produceert. Montereggi wordt beheerd door een zeer vriendelijke familie. Dagje fietsen? Je kunt fietsen huren bij de accommodatie om de omgeving te verkennen. Prachtig!

Lekker zwemmen

Na een ochtend cultuur is het hoogtijd om te ontspannen. Neem een verfrissende duik in het zwembad. Daarna lekker zonnen op een ligbed of lekker in slaap vallen met het gezang van de vogels. Geniet van de rust!

Heerlijk eten

Alle vakantiewoningen hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken! Je kunt hier een prima maaltijd bereiden van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht.

Prachtige steden

Dankzij de goede locatie, zijn de befaamde Toscaanse steden prima te bereiken. Breng een bezoek aan Florence, Pisa of Lucca.Of beklim een van de hoge torens in San Gimignano. Een dagje naar zee? Op nog geen uur afstand bereik je de mooie stranden van Toscane!