• per streek
  • per plaats

Hotels

Mountainclub Hotel Ronach

Het comfortabele 4-sterren Mountainclub Hotel Ronach ligt te midden van de ongerepte natuur tussen Wald im Pinzgau en Königsleiten. Het centrum van Königsleiten en de toegang tot het skigebied Zillertal Arena liggen op ongeveer 3,5 km afstand, de skibushalte ligt direct voor de accommodatie. De toegang tot de dichtstbijzijnde langlaufloipe bereik je na ca. 4 km op de Gerlosplatte.

Het vriendelijk ingerichte hotel bestaat uit 2 hoofdgebouwen, die door een gang met elkaar verbonden zijn en een bijgebouw met suites. Het beschikt over een receptie met een hal met open haard Wi-Fi, lift, een restaurant, een eetzaal, een Almstube, een wijnkelder, de après-ski bar "Hoppala", terras, kinderspeelkamer en een ski- en skischoenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn bij het hotel aanwezig (op basis van beschikbaarheid).

Het gebruik van het nieuwe, ca. 200 m² grote wellnessgedeelte (openingstijden zie informatie ter plaatse) met Romeins zwembad, verwarmde ligstoelen, gezondheidsbronnen, stoomgrotten met bergkristallen, Finse sauna, biosauna en infraroodsauna is inclusief. Massages en Feng Shui bad zijn tegen betaling beschikbaar.

Daarnaast kunnen biljart en tafelvoetbal (tegen betaling) en tafeltennis worden gespeeld. Er worden ook nog andere vormen van amusement aangeboden (zie informatie ter plaatse).
LandOostenrijk
StreekGerlos-Königsleiten, Tirol, Zillertal Arena
PlaatsKönigsleiten
vanaf € 1349,00
Bewaar als favoriet