Hotels

Hotel Canada

Het comfortabele 4-sterren Hotel Canada bevindt zich in het centrum van Pinzolo, op ca. 250 m van het skigebied en de lift "Pra Rodont" naar Doss del Sabion. Het bekende Madonna di Campiglio bereik je na rond 15 km.

De accommodatie bestaat uit twee gebouwen en biedt je een moderne sfeer met een receptie, een lift, Wi-Fi, een restaurant, een ontbijtruimte, een bar, taverne, een speelkamer, een tv-ruimte alsook een skiruimte en een terras. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling) staan tot je beschikking.

Het comfortabele wellnessgedeelte nodigt je met een binnenzwembad, een whirlpool, buitenwhirlpool, stoombad, Kneipp-bad, Finse sauna, rustruimte en kruidenthee uit tot ontspannen (alleen met reservering voor 1 uur op de dag inclusief, openingstijden zie informatie ter plaatse). Het fitnessgedeelte kun je gratis gebruiken.

Voor kinderen van 4 - 12 jaar is er een miniclub in het hotel (16.00 - 19.00 uur, taal: Engels). Verder wordt er in het hotel een entertainmentprogramma georganiseerd van 21.00 - 23.30 uur (taal: Engels).
LandItalië
StreekCampiglio, Pinzolo, Trentino
PlaatsPinzolo (Madonna di Campiglio)
vanaf € 709,00
Bewaar als favoriet