Hotels

Ferienhotel Hoppet

De gezellige 4-sterren accommodatie Ferienhotel Hoppet bevindt zich in het plaatsje Hart im Zillertal en op ca. 3 km van Fügen en de berglift Spieljochbahn. De skibus stopt op ca. 50 m van de accommodatie en brengt je naar de skigebieden Hochfügen (ca. 17 km) en Hochzillertal/Kaltenbach (ca. 8 km).

Het comfortabele hotel wordt gekenmerkt door een familiaire sfeer en bestaat uit twee accommodaties. De gasten staan een receptie, een lobby, twee liften, Wi-Fi, twee eetzalen, een Stüberl, een Stüberl met open haard, een kinderspeelkamer, een klein hotelwinkeltje en een verwarmde skiruimte met skischoendrogers ter beschikking. Gratis parkeerplaatsen staan op basis van beschikbaarheid tevens ter beschikking.

Het verzorgde , ca. 600 m² grote wellnessgedeelte beschikt over een binnenzwembad, een stoombad, een Finse sauna, een vitaalsauna, een aromabad, verwarmde ligstoelen, belevenisdouches en een rustruimte (openingstijden zie beschrijving ter plaatse). Zonnebank en hydrojetmassages zijn tegen betaling mogelijk.
LandOostenrijk
StreekHochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Tirol, Zillertal
PlaatsFügen
vanaf € 1174,00
Bewaar als favoriet