Groepsaccommodaties in Kennemerland

 • Aan de Waterkant

  Akersloot
  Dit nieuwe, comfortabele vakantiehuis ligt direct aan het Noordhollands Kanaal, aan de rand van het sfeervolle dorp Akersloot. Een heerlijke plek voor waterliefhebbers en fietsers: het kanaal staat in directe verbinding met het Alkmaardermeer, waar u kunt zeilen, vissen en zwemmen (bootjes en surfplanken te huur). Voor fietsers is de mooie pontjesroute een absolute 'must'!
  10 persoons
 • Hooihuisboerderij

  Grootschermer
  Luxe en comfort in deze ruim opgezette en verbouwde hooihuisboerderij zijn echt om van te genieten. Op slecht 10 kilometer van Alkmaar zit u hier prachtig in de natuur. Een ruime living met heerlijke sfeerhaard laat je het uitzicht over het weidse polderlandschap optimaal beleven.
  10 persoons
 • Deze volledig ingerichte groepsaccommodatie bevindt zich in het hoofdgebouw van DroomPark Molengroet waar ook het hotel Molengroet gevestigd is. Een accommodatie om bij uitstek te genieten van de rust. De groepsaccommodatie is voorzien van een ruime keuken met vaatwasser, combimagnetron en heteluchtoven. Badkamer met 3 douches, 2 toiletten en een mindervaliden ruimte.
  16 persoons
 • Bungalow type B heeft 4 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed. En 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed en een exrta 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow type B heeft dus 2 x 2 slaapplaatsen en 2 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn 2 badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel.
  10 persoons
 • Bungalow type D heeft 4 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een 2 persoons bed en een 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow Type D heeft dus 4 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn twee badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel. Op het terras zijn terrasmeubelen aanwezig.
  12 persoons