Groepsaccommodaties in de Achterhoek

 • Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving en genieten van elkaars gezelschap? Heerlijk wandelen, fietsen of juist helemaal niets doen in een gezellige groepsaccommodatie. Dan bent u bij Kom in de Bedstee in Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk aan het juiste adres! Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
  30 persoons
 • Groepshotel 'de Tienhoeve' is een accommodatie geschikt voor groepen tot 45 personen. Hierbij kunt u denken aan familie- en vriendenreünies, familiefeesten en bruiloften. Ook de zakelijke markt kan bij 'de Tienhoeve' terecht voor bijvoorbeeld teambuilding, cursussen of vergaderingen. De Tienhoeve' heeft haar deuren in 2009 geopend.
  45 persoons
 • Bent u opzoek naar een groepsaccommodatie in het oosten van Gelderland? Groepsaccommodatie De Slinge gelegen in de Achterhoek, betekent slapen in een luxe en sfeervolle omgeving. De accommodatie beschikt over 16 comfortabele tweepersoons (hotel)kamers (waarvan één geschikt voor mindervaliden) met eigen badkamer, voorzien van wastafel, douche en een apart toilet.
  42 persoons
 • Kom in de Bedstee Woold

  Winterswijk Woold
  Heerlijk fietsen, wandelen of juist helemaal niets doen in een ruime luxe vakantiewoning met 6 bedsteden voor 12 personen. Bezoek dan eens met uw gezin, familie of groep Kom in de Bedstee het Woold. U komt in de prachtige bosrijke omgeving van Winterswijk, in het hart van de Achterhoek helemaal tot rust.
  12 persoons
 • Deze bungalow is voorzien van WIFI. Met voorzieningen voor mensen met een beperking i.s.m. Welzorg. De luxe 10 persoons bungalow ligt op park Vosseveen tegenover bungalowpark Wolferswoud, op een afstand van ca. 500m. van de receptie van het Wolferswoud. Zeer royale eet- / woonkamer met luxe meubilair, k.t.v. met o.a. RTL4 en Veronica, gratis internettoegang.
  10 persoons