Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer is een heerlijke vakantiebestemming, direct gelegen naast het prachtige natuurreservaat de Peel in het gezellige Brabantse Asten-Ommel.

U en uw (klein)kinderen vervelen zich geen seconde. Een subtropische zwemparadijs, een strandbad met super waterglijbanen, een indoor speelpaleis, sportfaciliteiten en diverse speeltuinen/speelattracties. Genieten van een drankje of een maaltijd op de 'Prinsenmeer Plaza' of één van de terrassen. Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer bruist van de activiteiten en biedt voor ieder wat wils.

Ontdek zelf alle mogelijkheden die Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer te bieden heeft!

Subtropisch Zwemparadijs
Het is altijd heerlijk in het subtropisch zwemparadijs, wat voor weer het buiten ook is! Het zwemparadijs biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke dag vol waterplezier:

Strandbad
Het ultieme gevoel van een echte strandvakantie: lekker luieren in het heerlijke zand, terwijl het vrolijke geluid van spelende kinderen zachtjes tot je doordringt... Met de waterfiets het park eens van de andere kant bekijken of gewoon met een goed boek relaxen: dat is pas vakantie!
Op en rond het strandbad vindt je diverse spectaculaire waterglijbanen en speeltoestellen.

Indoor speelpaleis
Kinderen vervelen zich op Vakantiepark Prinsenmeer geen seconde... Een heerlijk tijdverdrijf is de uitgebreide indoor speeltuin. Als het weer even wat minder is, is deze speeltuin een genot! En natuurlijk ontspannen (o)pa en (o)ma ondertussen met een lekker drankje in de indoor plaza.

Horeca
Op Vakantiepark Prinsenmeer vindt u heel veel gezellige horeca-voorzieningen. De gezelige Prinsenhof Plaza brengt u in heel andere sferen! Een keertje geen zin om te koken? Of gewoon gezellig een drankje doen? Welkom!

Bowlen
Op de Plaza van Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer vindt u 5 gethematiseerde bowlingbanen waar u met maximaal 8 personen per baan kunt bowlen. Bowlen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Tijdens het kinderbowlen kunt u per persoon de hekjes omhoog doen zodat de bal altijd op de baan blijft.

Animatie
Bij Vakantiepark Prinsenmeer wordt in iedereen het kind weer wakker gemaakt! Er is altijd wat te doen, te zien en te beleven. Dus doe maar mee allemaal!

Entertainment
Hooggeëerd publiek!

De de fantastische live-shows onderscheiden alle Oostappen Vakantieparken zich van ieder ander vakantiepark. Want hier wordt iets heel bijzonders neergezet. Met unieke shows en optredens worden zelfs de meest verlegen kinderen uit hun schulp gelokt en de supersterren van morgen beginnen hun carriere bij Oostappen Groep op de planken.

In de vakantie staat er elke avond weer wat anders op het programma en wil niemand een seconde missen... u vast ook niet!

Bekijk website

Adres

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer
Beekstraat 31
5724PL Asten