Camping 'd Olde Kamp recreatie

d’Olde Kamp recreatie is een kleinschalig bedrijf grenzend aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf ons terrein fietst of wandelt u direct het bos in om zo urenlang van de bijzondere omgeving te genieten.

d’Olde Kamp bestaat uit:
- 40 kampeerplaatsen op onze kleine camping
- 2 sfeervol ingerichte traditionele plaggenhutten
- 4 - nieuw in 2012 en 2013- originele plaggenhutten deluxe
- 1 comfortabel 6-persoons vakantiehuis De Berk
- 1 comfortabel 4-persoons vakantiehuis De Anserden
- Vakantie op een unieke locatie

d'Olde Kamp is gelegen in het het dorpje Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo. Dwingeloo heeft in het najaar van 2012 het predikaat "Groenste dorp van Europa" gekregen en heeft hiermee zelfs mooie dorpen in de Alpen achter zich gelaten. Voor u de garantie op een prachtige omgeving.

Omgeven door Nationale parken
Met het grootste natte heidegebied van heel West Europa is het Nationaal Park Dwingerderveld een uniek stukje Nederland. Er is van alles te ontdekken; planten als klokjesgentiaan en zonnedauw, vlinders, libellen, reptielen, amfibieën en vele soorten vogels, meer dan 60 veenmoerassen en vennetjes en twee schaapskudden.

Onmogelijk om je te vervelen
In het Dwinglederveld is het onmogelijk om je te vervelen. Natuurmonumenten organiseert vele excursies voor alle leeftijden. Dit alles is dé garantie om te genieten van een vakantie in een prachtige omgeving met een groot aanbod aan activiteiten. Nationaal park het Drens Friese Wold ligt op ca. 5 km afstand van het Nationaal park Dwingelderveld voor nog meer fiets en wandelplezier.

Vakantie op z'n Drents
Vanaf het campingterrein loopt u zo het mooie gebied van de Anserdennen in, de auto kan dus blijven staan. Op het terrein zijn dierenweides waar de geiten, kippen en konijnen vrij rondlopen. Ook is het mogelijk om in het gezelschap van onze twee ezels een kopje koffie te drinken bij de receptie. Kinderen op de camping zijn van harte welkom om te helpen bij het voeren en verzorgen van de beesten. Daarnaast is er een kleine speeltuin met onder andere een zandbak, wip en schommels. En het aangrenzende bos biedt de kinderen de ruimte om hun fantasie te prikkelen. Want, wanneer hebben uw kinderen voor het laatst een hut in het bos gebouwd?

Honden welkom
Ook uw hond is van harte welkom op d'Olde Kamp. Natuurlijk op het terrein aangelijnd maar om ons heen heeft u alle ruimte om uren met uw hond te wandelen of te fietsen.
Samen met uw hond ontspannen, lange wandelingen en s'avonds beide uitgeteld voor de open haard.

Bekijk website

Adres

Camping 'd Olde Kamp recreatie
Dwingelerweg 26
7964KK Ansen


Telefoon:
0522-471691

E-mail:
stuur een e-mail