Camp Terme JezerÄ ica

Dit is een top camping in het continentale deel van Kroatie. Mooi gelegen in het hart van de regio Hrvatsko Zagorje, een streek net ten noorden van Zagreb, de levendige hoofdstad van Kroatie. Veel comfort in hoogwaardige accommodaties in de natuur. Kleinschalig, maar dan wel luxe! Zo zijn er slechts 15 accommodaties op de Camping. Camping Terme JezerÄ ica is ideaal voor een actieve vakantie in de mooie natuur. De sport en recreatieve faciliteiten, waaronder kinderspeelplaatsen bieden samen met het animatie programma ook voldoende actiemogelijkheden.

Terme inclusief

De camping grenst aan het terme hotel, dat samen met de camping van dezelfde organisatie is. Direct bij de thermal water bron in Donja Stubica. Ontspannen wordt hier met een grote 'O' geschreven. Geniet in een van de binnen- en buitenbaden en neem een massage in het Wellness center. Op camping Terme JezerÄ ica heb je als gast in een accommodatie toegang tot maar liefst 8 zwembaden Alle waterratten opgelet: dit zijn dus 3 buitenbaden en 5 binnenbaden, met ook kinderbaden. Kortom; rust en natuur op de camping en geweldige faciliteiten in het hotel om de hoek! Verder maakt het rijke gastronomische aanbod van Hotel Terme JezerÄ ica je vakantie compleet.

Zagreb

Deze authentiek stad heeft veel te bieden. Wandelen in op het Trg bana JelaÄ ić, de stad bekijken vanaf de Lotrscak toren, het unieke museum van verbroken relaties, de indrukwekkende Mirogoj begraafplaats en ban JelaÄ ić plein zijn slecht enkele van de must sees.