Barricata Holiday Village

COVID-19 measures

*All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.

Additional information/restrictions from the campsite/park <16-06-2020>:

  • Swimming pool(s): 7 square meters per person
  • Animation: Sport activities with family group only / night show to be booked in advance
  • Check-in / check-out: Body temperature will be measured at arrival

Zodra je in ItaliŽ uit je auto stapt, voel je je thuis op Camping Villaggio Barricata. Daar zorgt het enthousiaste animatieteam wel voor. Zij organiseren van alles voor kinderen ťn ouders. De camping ligt pal aan de Adriatische kust, waar het water langzaam afloopt. Je kinderen kun je dus met een gerust hart laten spelen. Intussen lig je zelf lekker op een ligbedje aan het water. Leuk vooruitzicht, toch?

Lagunes

Veneto is de streek van lagunes. Ook het zwembad is een lagunebad! Bulten om te klimmen en glijden en nat worden door de waterstralen, wat een heerlijke dobber- en speelplek. De Italianen op de camping maken er een gezellige boel van. Ben je mini, midi of maxi? Doe mee met dansen, sporten en spelen! Tussendoor ontspannen met een echte Italiaanse cappuccino en gelato. En natuurlijk verstaan ze hier de kunst van pizza's bakken!

Per boot naar VenetiŽ

Zonder een dagje VenetiŽ kun je eigenlijk niet naar huis. Met de boot vaar je zo naar het centrum van de stad. Daar beland je in een tijdloos sprookje. Waterstraten waar charmante luid zingende gondeliers langzaam doorheen peddelen. Gekleurde palazzo's aan het water, wat een romantiek! Camping Barricata ligt midden in het natuurgebied Delta del Po. Flamingo's en andere bijzondere vogels spotten. Of pak een kano en roei door het door riet omgeven water. Of huur een fiets. Vanwege het vlakke Italiaanse landschap hier, is fietsen vanaf Camping Villaggio Barricata een makkie!