Arena Stoja

Arena Camping Stoja is een populaire camping in KroatiŽ gelegen op een prachtig schiereiland, te midden van een pijnbomenbos en omringd door de azuurblauwe zee. Op het nabijgelegen strand kunt u bovendien op en top genieten van een heerlijke zonvakantie. Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping? Boek dan nu Arena Camping Stoja in IstriŽ!

De voorzieningen van Arena Camping Stoja

De camping is in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Zij zullen zich opperbest vermaken door onder andere de volgende faciliteiten:
Ü Kinderanimatie
Ü Fietsverhuur
Ü Kano- en waterfietsverhuur

Kunt u op vakantie ook zo genieten van lekker eten en drinken? Arena Camping Stoja heeft daarvoor twee fijne extra's!
Ü Restaurant en bar
Ü Barbecueplaats

De omgeving van Arena Camping Stoja

De historische en levendige havenstad Pula bevindt zich op korte afstand van deze meest zuidelijke punt van IstriŽ. De oude garnizoensstad Pula is een stad die ongeveer drieduizend jaar oud is. Pula in de oudheid Polai geheten, is volgens de legende gesticht door de Griekse held Jason en diens vrouw Medea. In onze tijd is Pula vooral bekend vanwege haar goed bewaarde Romeinse amfitheater dat je niet mag missen tijdens een bezoek aan deze stad. De stad staat naast de historische en culturele bezienswaardigheden en de leuke winkels in de smalle straatjes, vooral ook bekend om haar langgerekte kustlijn. De kust kenmerkt zich door kilometers lange, geaccidenteerde, prachtige rotsstranden. De omgeving leent zich tevens uitstekend voor boottochtjes. Maak ook een dagtochtje naar Nationaal park Brijuni. Kies voor een vakantie op Arena Camping Stoja in KroatiŽ en verblijf op een mooie groene camping met de zee en een gezellige stad binnen handbereik. Dat wordt een heerlijke vakantie in IstriŽ!