Alba Village

Camping Alba Village is de ideale vakantiebestemming voor wie verlangt naar een relaxte vakantie in een prachtig landschap van Piemonte. Piemonte is zeker een ontdekkingsreis waard!

Heerlijk ontspannen

Alba Village is een nette en verzorgde familiecamping niet ver gelegen van het gezellige centrum van Alba. Het is klein en intiem waardoor het heerlijk is om te ontspannen. Ruik de prachtige hortensia's en het vers gemaaide gras. De kinderen zullen hier ook snel vriendjes maken!

Even een frisse duik

De camping heeft een zwembad en een apart kinderbad.'s Ochtends even toeren of een plaatselijke markt bezoeken en neem daarna een verfrissende duik in het zwembad. Tip: ga met de hele familie kajakken op de rivier TÃ naro. Een mooi dag programma om de omgeving te ontdekken vanuit het water!

Lekker eten en barbecueën

Beleef het Italiaanse leven op de zaterdagochtendmarkt in Alba en koop verse streekproducten van de plaatselijke boer. Proef de truffelkaas eens en vergeet de heerlijke wijnen niet. Alle stacaravans hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avondje zelf koken! Lekker barbecueën is ook een optie! s'Ochtends een cappuccino halen in de bar om de dag goed te beginnen. Verse croissants en broodjes zijn hier ook te verkrijgen.

Truffels en Asti wijnen

Behalve de prachtige onontdekte natuur, staat de regio Piemonte ook bekend om de heerlijke truffels en befaamde Barolo en Asti wijnen. Een dagje wijn proeven in Asti is dan ook zeker de moeite waard. Proef ook de truffel gerechten die in elke restaurant of trattoria te vinden zijn. Ontdek ook het prachtige Turijn, een historische stad vol Franse invloeden! Vanuit Camping Alba Village zijn er diverse wandel-/ en fietstochten voor de hele familie!