Bungalowparken in Friesland

 • Buitenplaats De Hildenberg is een plek vol rust en ruimte. Uw ruime villa ligt vlak naast één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. De kinderen vermaken zich ook in de prachtige natuur waar bossen, vennetjes en zandverstuivingen elkaar speels afwisselen.
 • RCN de Roggeberg

  Appelscha
  RCN de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark, aangelegd op een omvangrijk natuurterrein naast het Drents-Friese Wold. Als gast hebt u er een groot aantal faciliteiten bij de hand om uw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Verveling krijgt bij ons geen kans!
 • Camping Sotterum is een kleine camping, uniek gelegen aan het IJsselmeer in Friesland tussen Makkum en de Afsluitdijk. U kunt heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie. Voor kinderen is deze camping ideaal, er zijn o.a.; skelters, speeltoestellen, ondiep zwemwater en lammetjes.
 • Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het vakantiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De verschillende accommodaties zijn voor alle vakantiegangers geschikt; van stacaravan tot luxe wellness vakantiehuis.
 • Iselmar

  Lemmer
  Bungalowpark Iselmar is een vakantiepark in Lemmer, gelegen op een van de mooiste locaties van Friesland. Direct aan het IJsselmeer, nabij de Friese meren en op korte afstand van de Gaasterlandse bossen. Het is op loopafstand van het gezellige vissersdorp Lemmer. Ons bungalowpark bevindt zich op ± 150 meter van Sporthotel Iselmar. De bungalows zijn per twee geschakeld.
 • Vakantiepark Beach Resort Makkum is een uniek bungalowpark en villapark aan het IJsselmeer in Friesland. Met comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water en/of aan het strand. Er zijn tevens mooie appartementen en een hotel, allen met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer.
 • RCN de Potten

  Offingawier
  Op ons park bent u nooit ver van het water. En overal proeft u de gezellige en levendige sfeer van een echt watersportcentrum. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kunt u hier altijd een prima vakantie beleven, ook als u zelf geen actieve watersporter bent.
 • Vakantiehuisjes Waddenrust

  Schiermonnikoog (dorp)
  De familie Soepboer beschikt over een aantal mooie vakantiehuisjes verspreid over het eiland Schiermonnikoog. De huisjes zijn allemaal compleet ingericht, verder beschikken de huisjes allemaal over een ruime tuin. Terwijl de ouders genieten op het zonnige terras wat bij alle huisjes aanwezig is, kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op de schommel of in de zandbak.