Hoeve Stolpwijk - Schagerbrug


Hoeve Stolpwijk is het ideale vakantiehuis om een gezellige tijd met familie en vrienden door te brengen. Rondom het huis vindt u een grote tuin met twee zonnige terrassen, en voor de kinderen zijn er een schommel, een glijbaan en een trampoline aanwezig. Verder vindt u in de tuin een overkapping met een sauna en een jacuzzi voor vijf personen, net als een douche en loungebanken. Het strand van Callantsoog bereikt u in een kwartiertje (fietsen zijn aanwezig). Het gezellige Schagen ligt op zes kilometer van het vakantiehuis.

Hoeve Stolpwijk bestaat uit een groot huis en een aangrenzende kleinere woning. De tussendeur zorgt voor een directe verbinding, zodat u het gevoel heeft dat het een geheel is. Sterker nog: het biedt voordelen, want zo beschikt u over twee woonkamers: ideaal om bijvoorbeeld de kinderen in de kleinere woonkamer tv te laten kijken, terwijl u met een grote groep in de andere woonkamer zit. Er zijn in totaal vijf slaapkamers en twee badkamers. Het geheel is smaakvol en comfortabel ingericht.

In de zomer plaatst de beheerder een kinderzwembadje. Verder staat er een barbecue klaar voor gezellige zomeravonden. In de omgeving vindt u speeltuin De Goudvis en een overdekt zwembad (vijf kilometer).

Let op met kleine kinderen: de tuin is niet omheind en grenst aan slootjes.

Tip: "De eigenaar van Hoeve Stolpwijk neemt u graag mee om de Amsterdamse grachten door te varen. Informeer naar de prijzen'' - Claudia Kraan, Inkoopagenttoon op de kaart

Deze accommodatie is te boeken via

Delen