Provincies

Eilanden

Streken

Kuststreken

AandeHammermolen - Neer

21 persoons

AandeHammermolen is een luxe vergaderlocatie en groepsaccommodatie in Midden Limburg.

In het rustieke plaatsje Neer in Midden Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. De voormalige pastorie is nu het nieuwe AandeHammermolen, met 9 luxe slaapkamers en badkamers voor maximaal 21 personen, met imponerende vergaderruimten en zitkamers en met een modern uitgeruste, smaakvolle keuken. AandeHammermolen is een sjieke accommodatie waar de particuliere gast en de zakelijke bezoeker, indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In AandeHammermolen in het Midden Limburgse Neer, is het op hoog niveau vergaderen, trouwen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

De accommodatie
AandeHammermolen is een statige, prachtige locatie met majestueuze trekjes. Het gebouw is een voormalig pastorie en is aan de buiten- en binnenkant in ere gehouden. Een groot gebouw met imposante entree en hoge ramen. Aan de achterzijde vindt men een heerlijk terras in het groen. De voorzijde kenmerkt zich door groen, van wat eens een moestuin en mooie boomgaard was. Binnen in AandeHammermolen ervaart de gast een sublieme combinatie van hedendaags comfort en elegantie uit het verleden. De kenmerkende elementen van de ooit zo trotse pastoriewoning bepalen sfeer en uitstraling. AandeHammermolen in Maasdorp Neer, is uitstekend geschikt voor groepen zakelijke en particuliere gasten die hoge eisen stellen aan hun verblijf. AandeHammermolen is een exclusieve verblijfsaccommodatie waar men kan overnachten, vertoeven en vertieren.

Ruimtes en inrichting
Bij de indeling en inrichting van de diverse ruimtes is rekening gehouden met het waarborgen van een stijlvol uiterlijk en het voorzien in luxe comfort. De begane vloer bevat twee prachtige zitkamers en een actueel uitgeruste meetingroom. AandeHammermolen heeft 9 schitterende slaapkamers met elk een eigen luxe badfaciliteit. Op de eerste verdieping is tevens een infraroodsauna en een bubbelbad. AandeHammermolen biedt aan maximaal 21 personen overnachtingsmogelijkheid. De slaapkamers op de tweede verdieping worden gekenmerkt door de oude houten balken in het plafond en de luxe doch serene inrichting van meubilair en linnen. De slaapfaciliteiten bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Op de begane vloer kunnen de gasten gebruik maken van een moderne, grote keuken voorzien van geavanceerde apparatuur. Aan de zijkant van de voormalig pastorie is een rustiek terras gecreëerd dat tevens is voorzien van een buitenkeuken.

Voorzieningen
AandeHammermolen is voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder:
- draadloos internet
- flatscreen beeldscherm met mogelijkheden om een presentatie te tonen voor een gezelschap
- een tweede TV in de bibliotheek
- flipover

Een laptop is niet standaard aanwezig, u kunt deze eventueel bij ons huren voor € 30,00 per dag.

Culinaire mogelijkheden en Catering
Een verblijf in AandeHammermolen kunt u helemaal onvergetelijk maken door gebruik te maken van de culinaire mogelijkheden die Ria Joosten Catering & Evenementen kan bieden. Ria Joosten Catering & Evenementen is een gerenommeerd partner voor opdrachtgevers in de organisatie en evenementenbranche. Met het gebruik van eerlijke en pure (streek)producten en aandacht voor service en detail, is Ria Joosten Catering & Evenementen toonaangevend in de verzorging van de inwendige mens. De moderne keuken in AandeHammermolen kan een inspirerende kookstudio worden, waar de gasten onder begeleiding van een topkok, de heerlijkste maaltijden bereiden. Of laat u zich liever volledig in de watten leggen en verwennen met een heerlijk ontbijt, lunch of diner, tot in de puntjes verzorgd. Ook de buitenkeuken is een voortreffelijke faciliteit om uw verblijf extra te accentueren. Heeft u behoefte aan volledige beslotenheid, dan biedt de actueel uitgeruste keuken alle mogelijkheid om zelf de heerlijkste maaltijden te bereiden. Informeert u naar de vele opties en mogelijkheden.

Bijeenkomsten
Particuliere gasten
Soms zijn er hele speciale gelegenheden die een bijzondere feestelijkheid verdienen. Waarbij de gasten op hoog niveau in de watten worden gelegd. Waarbij exclusiviteit hoog in het vaandel staat. Op locatie AandeHammermolen zijn kleine groepen gasten op het juiste adres voor het vieren van een bruiloft, een jubileum, een afscheid, een welness weekend of een speciaal uitje dat niet alledaags dient te zijn. AandeHammermolen beschikt over negen kamers voor maximaal eenentwintig gasten, met elk een luxe badkamer, voorzien van alle gemakken. U kunt in allure overnachten en genieten van uw verblijf. We maken uw tijd bij ons compleet tot een onvergetelijk ‘samen zijn’ door te voorzien in ontbijt, lunch en heerlijk diner. Graag helpen we u aan inspiratie over activiteiten en uitjes in de streek van het mooie Midden Limburg. Informeer naar onze mogelijkheden.

Zakelijke doelgroep
Bedrijven, nationale en internationale organisaties, (semi) overheid en stichtingen hebben op momenten behoefte aan een plaats waar het rustig en productief vertoeven is. Op een locatie die van al de moderne gemakken is voorzien en tevens karakter heeft. De omgeving waarin de gasten verblijven, bepaalt mede het succes van de bijeenkomst. AandeHammermolen is een rustieke en smaakvolle locatie waar de gast de mate van beslotenheid bepaalt. Door de overnachtingsmogelijkheden voor maximaal 21 personen is de voormalig pastorie in Neer een aanrader voor meerdaagse bijeenkomsten. AandeHammermolen is een perfect passende gastlocatie voor onder andere:

- Directie en managementvergaderingen
- Trainingsessies
- Brainstormsessies
- Heisessies
- Creatieve sessies
- Strategische bijeenkomsten
- Presentaties
- Kleine congressen
- Boardmeetings
- Jubilea
- Speciale vieringen
- Teambuilding sessiesAdres

AandeHammermolen
Hammermolen 15
6086BE Neer

Telefoon0475 - 43 05 16
Fax0475 - 49 13 13