Recreatiepark De Boshoek - 16 persoons luxe Bungalow (type 6)

Een 16 persoons luxe bungalow met 8 slaapkamers, 2 badkamers met bad, 2 aparte toilets, 2 keukens met complete inventaris en 2 zitgedeeltes met LCD televisie.

Topvakantie in vakantiehuis voor 14-16 personen
Vakantie vieren met een grote groep is gezellig. Het is alleen jammer als iedereen aan het einde van de dag weer naar een eigen accommodatie moet. Dat hoeft niet op Recreatiepark De Boshoek. Bij ons huurt u namelijk eenvoudig een vakantiehuis voor 14 tot 16 personen. Dat betekent dat u het met de hele groep gezellig kunt maken, tot in de late uurtjes.
Groepsaccommodatie 16 personen ideaal voor familie

Een groepsaccommodatie voor 16 personen is ook ideaal voor familieweekenden of -uitjes. U kunt de dag dan goed beginnen met een gezamenlijk ontbijt, bereid in de volledig uitgeruste keuken. Daarna kunt u met de groep een activiteit ondernemen.

Wilt u vooral iets leuks doen voor de kinderen? Bezoek dan de kinderboerderij op het park of laat ze deelnemen aan een van de vele activiteiten die het professionele animatieteam gepland heeft. Het animatieteam is aanwezig in kindervakanties (met uitzondering van de kerst en voorjaarsvakantie)

Betaalbaar vakantiehuis boeken
Een vakantie met een grote groep kan kostbaar zijn. Een vakantiehuis voor 14 tot 16 personen is echter veel voordeliger dan allerlei afzonderlijke vakantiebungalows. Bovendien biedt Recreatiepark De Boshoek regelmatig leuke aanbiedingen, die het aanbod nog aantrekkelijker maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct uw vakantiehuis.

Bungalow type 6 heeft de volgende indeling:
- Woonkamer met 2 LCD TV's en 2 sfeerhaarden
- Twee compleet ingerichte keukens met 2 combimagnetrons, 2 vaatwassers, koffiezetapparaten en 2 koel- vriescombinaties
- 2 Luxe badkamers met ligbad, wastafel en toilet
- 2 aparte toiletten
- 8 slaapkamers, alle zijn voorzien van eenpersoonsbedden (2 slaapkamers hebben LCD TV’s)
- Gedeeltelijk overdekt terras
- Er zijn 2 bungalows type 6 met 7 slaapkamers, met een tweepersoons slaapbank in de woonkamer + berging

Deze accommodatie is gelegen op Recreatiepark De Boshoek

Bekijk website

Adres

16 persoons luxe Bungalow (type 6)
Harremaatweg 34
3781NJ Voorthuizen